02 mars 2013

Lördagsgodis

Kan man tycka illa om knappar? Jag undrar nog det.. På gårdagens loppis hittade jag ett bord fullt med knappar och var i himlen en stund. För där fanns MASSOR med påsar med knappar sorterade i olika färger! Eftersom vi hade lite bråttom, så rafsade jag åt mig fyra påsar. Röda, gröna, gula och blåa. Är lite sugen på att åka tillbaka och se vad jag missade, men egentligen behöver jag ju inte så mycket knappar. Men dom är ju så fina.. Och dom här var verkligen fina! Några tror jag ska bli örhängen, några sys på kläder. Men dom flesta får nog bara stå i en glasburk och göra mig glad! 2 €/påse kostade dom. Man får ju knappt några knappar alls i en knappbutik för det priset..

   IMG_7261  IMG_7248IMG_7237IMG_7246  IMG_7244

Det här duger bra som lördagsgodis för mig! Max och jag satt länge och rotade bland knapparna och plockade ut våra favoriter :-) (Medan Peter fogade kakelplattorna och stenplattorna framför brasan i vardagsrummet – äntligen!)

Jag hade planerat lite fel med våra planer idag.. Kom ihåg fel och trodde att vi skulle gå på bio idag. Men dom uppmärksamma barnvakterna märkte detta (på Peters facebooksstatus) och informerade oss om att vi kommit överens om imorgon. Först hade vi lite svårt att ställa om oss, men så flyttade vi om lite i vardagsrummet och nu bygger Peter och Max med lego (surprise!!) jag bloggar och syr (med nackspärr) och Theo sover.

Så blir nog en bra lördag ändå. Imorgon går vi på bio istället. Klockan 12.15. Man får ta dom tider som finns när man har små barn..

Ha en skön lördag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Ninette sa...

Vilken läcker lördagsgodis!

Petra sa...

Vilket färgglatt godis :) Imorgon skall ni få njuta av bio medan vi är i parken :)

Christina sa...

Vilka härliga knappar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...