12 maj 2013

Glad morsdag!

Och vilken morsdag sen! Jag började morgonen med att ligga länge i sängen, med öppet fönster och lyssna på fåglarna och känna doften av vår. Så småningom började det också dofta kaffe och bacon och ägg. En riktigt morsdagsfrukost alltså! Familjen kom och pussade och kramade på mig och sen fick jag lite presenter. Max hade lagat en fin tygkasse i klubben och så fick jag en jätte söt liten ros i en finfin kruka, och så ska jag få en streckkod :-) Har under en längre tid velat ha en streckkod tatuerad på underarmen med barnens namn och födelsedatum som siffror. Det här blir ju faktiskt min andra tatuering, fick en i födelsedagspresent av Peter som jag tog för en par månader sen. Har inte blivit av att visa den ännu ;-

IMG_9158 IMG_9172

Jag beställde en lchf choklad/hasselnötstårta och det fick jag :-) Gjord helt enligt receptet, men sockret är utbytt till sucrin. Tror inte att någon skulle märka ens att denna tårtan är lchf godkänd! Jättegod och mäktig! (blev kaka istället för lunch ;-)) (Kanske kommer ett recept om någon är intresserad. Från Leilas första bok alltså)

Efter frukost åkte jag iväg helt ensam till simhallen i St Karins och gick på en jumppatimme. Alldeles för länge sen sist, och jag kommer att ha sån träningsvärk imorgon.. Sen har jag sytt lite, städat lite på gården och så blev det grillat och vi åt för första gången i växthuset! Så mysigt! Men ett lite större bord behöver vi nog ha där om det ska fungera ordentligt.. Jag började faktiskt måla på insidan i förrgår, och kom en god bit på väg. Men så tog färgen slut typiskt nog. Beställde mera igår, så hoppas den kommer fort! Linoljefärg från Lundagård. Kommer att bli så fint!

Nu har barnen somnat, och nu ska vi se på film och ta en lugn kväll. Ny vecka imorgon. Det här är nog den bästa morsdag jag firat hittills skulle jag nästan våga säga. Peter har ofta varit på jobb nämligen.

Ha det bra!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Låter underbart!

Kamomilla sa...

Låter underbart!

Anonym sa...

Smaken är ambivalent, men jag gillar din blogg jättemycket!
Hittade avsevärt nätt läsning här!

Look into my homepage: lchf brödsorter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...