09 juni 2013

Prag!

På fredag återvände vi från vår resa. Och vilken resa! En av de mest lyckade någonsin måste jag säga. Jag har så mycket bilder, och vill helst inte göra inlägg med hur många bilder som helst, så jag börjar med att visa vårt fina hotell :-) Hotel Red Lion var namnet, och det var charmigt, fint och lugnt och skönt. Gamla antika möbler, en egen trappa upp till rummet som bestod av sovrum badrum och toalett och en korridor. Här kommer en hög blandade bilder. Vissa är tagna med min IPhone, resten med kameran såklart.

IMG_6694  IMG_6695IMG_6696  IMG_6697IMG_6699  IMG_9458IMG_6727  IMG_6752IMG_6760  IMG_6867IMG_6868  IMG_6869

Det var hotellet det :-)

Mer en annan dag! Just nu är jag helt snurrig i huvudet, har suttit hela eftermiddagen/kvällen och redigerat bilder från en studentfotografering idag. Är riktigt nöjd själv :-) Kommer nog att visa en del här också. Före det var vi på loppisrace i Pargas. Några fynd gjorde jag där också. Mer om dom också senare :-)

Imorgon åker Peter på jobb igen, och kommer hem om tio dagar. Barnen är i parken på förmiddagarna och då ska jag göra en del beställningar. Men först måste jag städa.. Här börjar vara lite igengrott..

Ha en bra start på den nya veckan imorgon!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Åh, vilket mysigt hotell! Och heps, tydligen kan jag kommentera via mobilen i alla fall. :)

mammaxtre sa...

Vad mysigt med en resa till Prag. har hört mycket gott om Prag men ännu inte varit där.

Ha det fint

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...