11 juni 2013

Studentfotografering

Jo, Pragbilderna väntar.. “Måste “ bara göra detta inlägg först. Blir alltid lika glad då mina vänner anlitar mig som fotograf :-) Denna gång var det en väns dotter studentfoton som skulle tas. Jag ville ge fotograferingen som en present, men jag vet att jag borde börja bli bättre på att ta betalt.. Men jag tycker ju mest att det är roligt och lärorikt!

Alltid lika roligt att fotografera porträtt och att redigera och fixa. Kunde såklart inte välja en enhetlig stil, så här kommer en hel bunt med mina favoriter.

 Diana16  Diana5 Diana6  Diana8  Diana19  IMG_9947Diana18Diana14  Diana15    Diana9  Diana11Diana7

Jag kastar Jantelagen i sjön och kan erkänna att jag är väldigt nöjd med bilderna själv. :-)

Nästa fotografering blir i början av juli på min systers bröllop! Kan säga att jag är ganska nervös, men också förväntansfull och glad över att jag fått äran att ta deras bröllopsporträtt. Igår inskaffades också en reflexskärm (ett fynd- dubbelt så billigt än vad dom egentligen kostar) så jag tror nog att det blir bra :-)

Ha det gott!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Super fina bilder du tagit.. Du har ett konstnärligt öga.. Kraam
Sanne

Petra Erickson sa...

Väldigt fina bilder syster! Du är duktig!

Livet på Vestergård sa...

Jättefina foton! Du är verkligen duktig.

Helena Petersson sa...

Fina bilder! Det syns att du har bra kontakt med din modell :-) Ett tips när man fotar hoppande människor är att fota från en låg vinkel så att det blir synbar luft mellan underlaget och hopparen! Det förstärker känslan av att de hoppar högt...

en matsked grejer sa...

Jättejättefina bilder! Skrattar högt när jag läser orden så klart kan jag inte välja en enhetlig stil och känner igen mig från a till ö :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...