12 juni 2013

Prague by nignt (and another night at home..)

Suck.. vilken kväll. Vi tog för en par veckor sedan bort Theos spjälsäng och satte dit en gammal utdragbar säng istället. Detta för att vi tänkte att kanske det var dags, och för att han en par kvällar velat ligga i Max säng. Det har gått helt ok, men sen Peter åkte på jobb på måndag så har det varit krångel.. Han har inte velat stanna där, och kommit till vår säng på natten. Tidigare har han knappt vaknat på nätterna. Så nu byggde jag upp spjälsängen i ilskan och frustrationen och han protesterade inte alls. Så nu får han ligga där ett tag till tänker jag..

Suck.. Men egentligen hade jag ju tänkt vis lite Pragbilder som jag lovat. Kommer lite i gången som sagt. Eftersom det är kväll nu, så tänkte jag bjuda på Prague by night. Det var nog ett av dom vackraste ställen på kvällen jag varit med om. Säkert också extra speciellt, eftersom vi inte behövde hålla några läggningstider och kunde traska omkring i lugn och ro.

   IMG_9610 IMG_9601   IMG_9607 IMG_9641IMG_9609 IMG_6745IMG_9626 IMG_9619IMG_9784IMG_9624 IMG_9646IMG_9787IMG_9804

Längtar redan tillbaka då jag ser bilderna! Oj så vi njöt dom här dagarna och oj så vi traskade! Om du inte varit till Prag så rekommenderar jag verkligen ett besök. Vi gillade speciellt stämningen och lugnet. Allt var så ostressigt på något sätt. Och så arkitekturen såklart och den rejäla maten och kulturen.. Det enda som inte var till sin fördel var ju då kanske översvämningen.. Mer om den i ett annat inlägg!

Hoppas att vi fick känslan fångad i bilderna! Jag försökte lära Peter lite om kameran och fotografering under resan, men han missade lite med fokuseringen i mörkret på mig :-) Men finns nog några riktigt bra bilder som han tagit på mig med regi :-) Kommer en annan dag..

Ha en skön kväll!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Han försöker i alla fall. Min gubbe vill inte ens röra kameran... :D

Fina bilder- ger mig lust att åka dit!! Skulle ändå aldrig åka på solsemester- jag vill helst se fina städer med historia.

Tänk- nu kan jag plötsligt kommentera igen!?

StrandviksVillan sa...

Så intressant att se och höra om Prag!
Jag har inte rest så mycket, men Gotland blev jag särskilt förälskad i.

Hos oss vill stora barnen gärna låna kameran och knäppa några bilder ibland. Själv vill jag definitivt vara bakom kameran, inte framför... :/

Trist det där med sängbytandet, men allt har sin tid, det svänger nog snart igen :)
Idag har jag två bonusbarn, en 9-månaders och en 3-åring, skoj att få vara dagmamma :)

Ha det så bra!

Monica sa...

Håller med dej om allt du skriver om Prag! Dit längtar jag också. Vi var en vår där....helt juvligt.
Fina bilder!

Ha en fin lördag
Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...