16 juni 2013

Ovanför staden

Jag lovade lite mera Pragbilder. Kommer lite nu och då :-) Följande bilder tog vi då vi klättrade upp i det södra tornet i St. Vitus katedralen i Prag. En ganska enformig spiraltrappa och benen var rätt trötta efteråt, men det var nog värt det!

IMG_9673IMG_9695 IMG_9682 klocktorm IMG_9700 IMG_9688 prag

Så passade vi ju på att fåna oss lite då vi nästan var ensamma där ;-)

Fortsättning följer!

Idag har för övrigt varit en riktigt lyckad dag! Barnen sov lite längre än normalt och har varit ganska snälla och gulliga hela dagen. Vädret har ju inte varit det bästa, men vi tog en promenad iallafall och Theo somnade en stund. Max hoppade i varenda vattenpöl som fanns på vägen till butiken och allt var genomblött då vi kom hem. Men alla var glada och nöjda ändå. Sen har jag sytt en del grejer också. Försöker att hålla söndagarna ifrån beställningar, så det är alltid roligt att hinna med lite till mig själv eller familjen.

Ny vecka imorgon! Vi får besök av moster Petra och det ska bli väldigt trevligt :-)

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Petra Erickson sa...

Väldigt fina bilder och jee idag kommer jag dit! Skall bli så fint att hinna mysa med er ♥

Sabina sa...

Härliga bilder från den fina staden!

Kram Sabina

Livet på Sjögård sa...

Din röda klänning är ju jättefin :)
Där e ju fint i prag, kiva att ni hade lyckad resa!

Ninette sa...

Ser ut att ha varit en lyckad resa - Prag verkar jättespännande! Vilken härlig röd klänning du har på bilderna förresten (och jättekul att träffas häromdagen! :))

Sara Mårtensson sa...

Hejsan Lotta!

Tittar in en snabbis för att tala om att jag inte har glömt bort din fråga ang frakt till Finland. Jag håller på kolla upp det. Vi har ingen fast frakt till utlandet utan det beror på vad du beställer. Vi har ett bra avtal med DHL så om du vill kan jag alltid kolla upp frakten efter att du beställt och innan vi skickar sakerna. Så du kan ångra dig om du vill, om du tycker frakten är dyr. Vi tar bara ut exakt vad det kostar :-) Låter det bra?

Kram Sara

www.laplandecostore.se

Sara Mårtensson sa...

Ps. Fina bilder från Prag!

Kamomilla sa...

Fina bilder, du är så himla söt i din klänning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...