27 juli 2013

Sommar

Efter en lite svalare period är sommaren tillbaka igen. I juni såg det ut så här. Vi rev ut badkaret och satte in två duschar istället. Badkaret har stått här sedan dess, men bara använts en par gånger. Det ser väldigt mysigt ut men är trots allt ganska opraktiskt och tar mycket plats.. Så jag tror nog att vi ska försöka bli av med det ändå. Ska se hur det går. Vi har liksom inte behov av flera projekt egentligen..

IMG_9440  IMG_9435IMG_9436  IMG_9437

Idag utlovas en varm dag igen och vi ska åka och simma och bada till Samppalinna med Petra och senare ska vi på 2-års kalas. Försöker verkligen ta vara på dom här sista lediga dagarna nu. Ha en skön lördag!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Behöver ni bli av med det så är vi nog intresserade om det är i gott skick. Vi har kranar och allt på plats i badrummet men inget badkar för det föll från en traktorskopa och sprack....det var ett sånt där fint med örnklor i guld...
Men vi nöjer oss med ett vanligt också, men vill liksom inte sätta en förmögenhet på ett.

Livet på Vestergård sa...

Härligt att sommaren kom tillbaka! Det ser verkligen mysigt ut med badkar ute, men jag kan tänka mig att sist och slutligen skulle man inte använda det så ofta.
Ha en fin dag! Kram Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...