05 augusti 2013

Istället för ett golv..

Även om bloggen varit ganska tyst under sommaren, så har här hemma hänt en del. Jag ska försöka komma igång med bloggen nu då hösten sätter igång. Imorgon börjar jag jobba, Peter åkte på jobb idag och just nu är barnen på sitt dagis och bekantar sig lite. Idag ska dom se hur det är att äta lunch där :-) Sen ska vi åka in till Åbo och träffa Petra.

Något som jag inte alls hunnit berätta om är att vi lagt in ett nytt golv i köket. Tanken var ju från början att vi skulle slipa upp golvet, men just nu kändes det som en omöjlig tanke, eftersom det hade blivit så omständligt med att flytta ut allt och så vidare.. Sen fick jag lust på ett svart-vitrutigt linoleum golv. Det har jag nog lust på ännu, men det visade sig vara ganska dyrt.. Så det blev laminat denna gång, och för första gången är det roligt att städa i köket :-)

Men jag kan inte släppa tanken på rutigt (mycket annat inredningsmässigt som håller på att ändra här hemma just nu också..) så det fick bli ett lite mindre projekt istället. Fyrar, snäckor och hav i all ära, men jag tyckte att denna bricka som jag fick av min mamma, ville ha en liten make over. På Bauhaus kan man hitta mycket, bl.a. rutor på rulle. Vips så blev det en tjusig avtorkbar bricka som passar in i den stilen som jag mer och mer går emot.. 50-tal och pastell :-) Mer om det i ett annat inlägg.

 IMG_2206  IMG_2207

IMG_2210

Ha en bra dag nu alla! Jag ska försöka njuta av denna sista lediga dag!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Ninette sa...

Linoleumgolv - det var nåt jag drömde om jag också, tills jag såg hur dyrt det var! jösses, vilket pris det är på sånt... så vi har målade golv överallt och gjutet golv i gästhuset. Bra omfixning av brickan - borde kanske ta och göra nåt liknande åt min bricka som jag ska fixa om. Hade tänkt måla den, men just nu känner jag att jag vill ha nåt snabbt och det där var ju verkligen det! snabbt och snyggt

Marianne sa...

Wow, va snygg den blev :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...