20 augusti 2013

Den nya vardagen

Så landade vi plötsligt ner i den nya vardagen. På två veckor har jag hunnit börja jobba, barnen börjat på dagis, hunnit vara flunssig en vecka och nu har Max ögoninfektion.. Tur i oturen så är Peter hemma så det påverkar inte mitt jobb att Max är krasslig..

Två veckor (eller egentligen bara en aktiv..) är ju inte en så lång tid och vi lever väl i någon slags “tillbakatillvardagensmekmånad” ännu, men det kan jag iallafall säga att barnens första dagar på dagis har gått över all förväntan! Dom vill gärna gå dit och vi är nöjda med allting faktiskt! Även på jobbet har det gått riktigt bra även om jag ännu känner mig lite virrig och försöker smälta allt och hitta min plats. Men det får väl ta tid tänker jag..

Jag ska försöka komma igång med bloggandet nu i höst, och inte ställa så höga krav på mig själv vare sig det gäller innehållet i mina blogginlägg eller hur nöjd jag är med bilderna.. Ni kan inte ana hur många inlägg jag skrivit och sen bara kastat för att jag inte varit nöjd.. Varför kan man ju undra.. Så nu blir det andra bullar.

IMG_2162 IMG_2167

Så här kommer då vårt nya köksgolv. Vi gav helt enkelt upp tanken att fixa det gamla slitna trägolvet. Jag trodde det aldrig, men nu blev det laminat. Har vant mig nu även om jag skämdes lite i början ;-) Och det är nog så fruktansvärt mycket enklare att städa.. Det hade varit ett sådant jobb att fixa upp köksgolvet och jag kan säga (av erfarenhet) att det inte är kul att städa ett trägolv med springor. Speciellt inte då det är magsjuketider..

Köket väntar ännu på en liten övrig uppfräschning men det får nog bli till nästa år eller senare.. Spisen börjar bli gammal, fläkten likaså. (Ful är den dessutom), Kaklen har vi aldrig gillat så dom ska bytas och så planerar vi att sätta in öppna hyllor istället för överskåpen. (Damm och fetträdda människor kan blunda..)

Ja, sysslolösa lär vi nog aldrig bli i detta hus!

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och blogga lite mera. Så skulle det ju vara kul med lite mera besökare också, men jag vet nu inte riktigt hur jag ska bära mig åt och vad jag ska skriva om och hurudana bilder jag ska ta för att folk ska återkomma.. Nog vet jag ju att det finns några trogna läsare som återvänder och det är jag jätte tacksam och glad över! Men ibland känns det lite meningslöst..

Det här är just nu ett sådant inlägg som jag i många fall skulle strunta i att publicera. Men inte denna gång :-) Det är nu vad det är :-)

Ha en bra fortsättning på veckan! Imorgon ska barnen på cirkus med Theos gudmor och Peter och jag ska ha lite cirkus med att hämta hem en jätte fin hylla som jag fyndat på tori.fi! Jag LOVAR att berätta mera/visa mera om den saken!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Spännande med hyllan ! Tycker golvet är jättesnyggt! Kan tro att det är väldigt mycket enklare just i en barnfamilj.

Kamomilla sa...

Kan ju hända förresten att du får nya läsare i slutet av september ;)

Linnéas butik sa...

Heja-heja. Jag känner igen mig själv. Många inlägg har jag raderat. Ditt inlägg är jättebra precis som ert golv. Tycker att det är så fint. Vi har trägolv och det ÄR svårt att underhålla. Så ingen dumt alternativ. Det finns ju annat här i livet än trägovlv :) har jag många tänkt när jag svärande har tvättat golv. Shit, liksom.
Linea

alegni sa...

Golvet blev jättefint! Laminat är väl inget att skämmas för? Vi har laminat i hela huset förutom i våtutrymmena, och jag skulle INTE byta ut det materialet mot något annat. Mer lättstädat får man leta efter!
Lycka till med nya vardagen, ser fram emot fler inlägg här!
Kram

Heidi sa...

Golvet ser riktigt snyggt ut. Och jag känner också igen mig i vad du skriver om bloggande och kommentar respons, vad får folk att återkomma liksom? :) Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...