27 september 2013

En dag i september

Tack för kommentarerna angående reportaget! Hoppas att ni nya besökare hittar tillbaka hit igen :-) Jag borde kanske försöka skriva på finska, men då tar det här nog så mycket längre tid, så ni finska läsare får nöja er med Google Translates version, även om den kan vara lite konstig ibland.. Eli en jaksa täällä hetkellä kirjoittaa suomeksi, mutta voitte hyvin jättää kommentit suomeksi, ja Google Translate auttaa jos ette ymmärrätte mitä kirjoitan :-)

Dom sista dagarna i september glider snabbt förbi.. Det blir kyligare för var dag som går. Men än hoppas jag att vi har många vackra höstdagar att njuta av, och den här hösten har ju varit hel fantastisk! Bilderna nedan tog jag då jag besökte jobbets sommarstuga för en par veckor sedan. Det var en vacker dimmig morgon med dagg i spindelväven. Framåt dagen blev det riktigt varm och soligt!

IMG_2657IMG_2676IMG_2702IMG_2672

Jag tycker att bilderna är vemodiga på ett vackert sätt. Äpplet är lite generat, ser ni? :-) En vacker plats som säkert är fin att vara på under sommaren också. Och varför inte vintern. Det var en fin lite annorlunda dag.

Nu är ändå ännu en arbetsvecka slut och det är fredag – skönt! Barnen börjar tillfriskna från enteroviruset som härjat på dagis den senaste veckan. Snälla mormor kom hit i förrgår och tog hand om barnen tills Peter kom hem igår.

Under helgen har vi lite annorlunda program inplanerat. Imorgon ska vi nog bara stöka på här hemma, men på söndag kommer mormor och morfar hit igen, för då ska Peter och jag åka till huvudstaden och gå på konsert! Det blir Serj Tankian (sångaren i System of a Down) som uppträder tillsammans med en symfoniorkester. Även om det inte i vanliga fall är helt min favoritmusik så tror jag att det kommer att bli en speciell konsert.

Ha en skön helg!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Håkan Gidestrand sa...

hej Lotta
Jösses.. vilka bilder :)
gilla den med segelbåten......
å missa nu inte.....

SATURDAY SHOW OFF

det är kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Ninette sa...

wow, vilka bilder! Gillar spindelnätet massor, och alla andra också!
hoppas ni hade en bra konsert!

Linnéas butik sa...

Härliga bilder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...