10 oktober 2013

Vardagen


I brist på tid och inspiration så kommer här nu ett snabbt bussinlägg med lite dåliga telefonbilder..

Idag var det ingen 10-poängs morgon om man säger så..


Fick tjata hundra gånger på Max att han skulle klä på sig, blusen jag sydde till Theo igår kväll var alldeles för stor i halsen, det råder "avstjälpningsplatsstämning" i bilen, Theo har nu två morgnar i rad fått utbrott på dagis (inte för att han ska bli där och jag ska gå, utan för något annat, oftast "snuttetrasrelaterat"..). Fick stressa iväg till bussen och sprang hastigt in i butiken för att köpa livsviktiga nödvändigheter som rakblad och en energibar för att jag knappt hann äta någon frukost. Dumt jag vet. Ännu dummare då jag märkte (efter att jag tryckt den i mig medan jag trodde att jag missat bussen) att den inte alls var så locarb som jag trodde att den var.. (Rakbladen beslöt jag att inte äta upp..)
 

Men..

Jag HANN iallafall med bussen, en snäll dagistant gav sig tid att försöka lugna ner Theo, Max var så himla duktig då vi kom till dagis och skötte allt själv, och jag har riktigt dåligt samvete för att jag knappt hann säga hej då till honom.., både Theo och jag är nyfriserade och fina i håret, Peter kommer hem idag och annars är ju allting faktiskt riktigt bra egentligen.


Ha en trevlig hösttorsdag nu! Det är ju så himla vackert än så länge och en njutning att sitta på bussen och titta ut på arbetsvägen.

Kram, Lotta 

2 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Usch ja alla stressiga morgnar. Fast jag är ju den snälla dagistanten son tar hand om barnen när de lämnas på dagis..lite gråt hör ju liksom till alla dagar. O det slutar ju ofta så fort mamma försvinner. Snygg ny frilla med pannlugg..främmande look. Ha en Brå dag.

Ninette sa...

Snygg frisyr hörrdu! dom där 10-poängsmorgnarna är rätt så sällsynta hemma hos oss kan jag berätta! speciellt idag morse var totalt kaos - nå, snart är det veckoslut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...