07 november 2013

Julstämning på Adalmiinan helmi

Varm i kroppen och själen efter en trevlig kväll på Adalmiinan helmi! Fick inbjudan till öppningen av den tionde julöppningen, och det kan man ju inte motstå eller hur? :-)
Vi blev bjudna på små godbitar värmande glögg och lite bubbel. Fick också en liten pratstund med Camilla och en titt på julutbudet. Själv köpte jag inget denna gång, men ska nog säkert åka tillbaka bara dom fina ljusserierna “Happy lights” kommer in i butiken.
 IMG_2996IMG_2977IMG_2980IMG_2983 IMG_2994IMG_2995  IMG_2997IMG_2990IMG_3001IMG_3016IMG_3007IMG_3010IMG_3012IMG_3011IMG_3018IMG_3015
Stämningsfullt eller hur?
Idag har det varit en hemmadag för mig. Fick ett samtal från dagis igår vid lunch och åkte och hämtade hem en febrig Max.. Väl hemma spydde stackarn och var riktigt hängig hela kvällen.. Tror ändå att det inte är magsjuka.. så hoppas vi andra klarar oss.. Natten var stökig, men på morgonen var han ganska pigg. Jag har sen haft en ordentlig huvudvärk hela dagen.. Men vi har tagit det lugnt och imorgon är det ju redan fredag! Och på lördag är det dags för bloggträff-kul!
Nu ska jag dricka lite av årets Blossaglögg som Peter hade med sig då han kom hem idag. Riktigt god faktiskt. Lite värmande såhär på kvällskvisten :-) Ha en skön kväll!

Edit 25.2.2014 Dom små godbitarna var tillverkade av Café Opaliina som hade caféverksamhet på Adalmiinan Helmi under jultiden. Väldigt goda!

Kram, Lotta


4 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Fina bilder från butiken! Jag köpte nyligen Iris lights och gillar dem massor. Vi ses på lördagen :)
kram Tini

Kamomilla sa...

Oj så jag ser allvarlig ut! Och skrynklig...

Hemma hos Ingeborg sa...

Härliga bilder. Så fint det ser ut ha varit --och så mysigt...- Skall bli så kul att träffas igen på lördagen!

Ninette sa...

ser ut att ha varit en lyckad kväll! Hoppas ni hålls friska - magsjuka är verkligen inte kul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...