10 november 2013

Bloggträff!

Igår tillbringade jag min dag i vår huvudstad tillsammans med ett gäng pratglada damer. Vi började med att inta en lång lunch på ett dunkelt men mysigt Virgine Oil i centrum av Helsingfors. Mycket prat om bloggar och sånt. Men också lite annat. Tiden gick fort! Vi var sammanlagt sju damer och här kan ni titta in hos dom andra:

Lotta: http://www.hemmahosingeborg.blogspot.fi/

Susanne: http://savittjagvetblogg.blogspot.fi/

Kristina: http://tinisvitahem.blogspot.fi/

Monika:  http://minatvahem.blogspot.fi/

Jenny: http://livetpasjogard.blogspot.fi/

Och så Ulrika som tillsvidare har låst blogg.

IMG_3022

Mätta och belåtna gav vi oss ut på stan och gjorde ett besök till den relativt nyöppnade Granit. Blev inget köpt alls även om jag gärna skulle ha deras fina lampor någonstans.. Och det fina barntältet har jag också tittat på en tid.. Men då jag är så hopplös så att jag alltid tänker att jag kan ju laga själv..

Sen hade vi bestämt träff på Perfect Home. Dom har ett supersnyggt showroom i centrum och där blev vi bjudna på kaffe och kaka och fick titta på det fina utbudet live :-) Jag fastnade speciellt för dom fina batteridrivna blockljusen som jag trodde att var riktiga innan jag såg dem på nära håll. Jag älskar ljus, men är också väldigt rädd för att det ska börja brinna.. Speciellt efter att vi hade brandinfo på jobbet på fredag.. Jag har aldrig varit på en Perfect Home träff tidigare, men kanske jag ska leta reda på en sån så småningom:-)

 IMG_3026IMG_3029IMG_3031IMG_3035IMG_3038IMG_3043IMG_3045IMG_3039

Vackra saker och trevlig stämning!

Sen hade dagen gått alldeles för fort, och det var dags att börja åka hemåt. Vi gick en sväng via H&M home. Även där såg jag mycket fint, men köpte inget.. Jag har konstaterat att jag är urusel på att shoppa i grupp och kanske lika bra det :-) Jag fyndar bäst ensam på loppis och på nätet. Hade gärna träffat alla bloggerskorna en lite längre stund, men vi får ta en träff snart igen :-) Tack för en trevlig dag allihopa!

Idag firar vi en lugn farsdag i ruskigt väder. Inget speciellt program har vi och det är ganska skönt med en sådan dag. Grattis till alla pappor!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var roligt att träffas :) o fina bilder fick du!
H. Jenny (som int kan logga in med mitt googlekonto)

Monica sa...

Låter som en bra dag,
jag kan tänka mej att inga pinsamma tysta stunder blev :)

Har kollat in allas träffbilder noggrant. Fira själv en go liten pojkes 2års fest.

Ha det bra i stormen
Monica

Tinis vita hem sa...

Tack, det var roligt att ses :)
Helt ljuvliga bilder du tagit! Borde nog ta en fotokurs jag med ;)
Ha en skön söndag!
kram Tini

Så Vitt Jag Vet sa...

Tack tack Lotta för en trevlig eftermiddag tillsammans !
Kraam
Sanne

Hemma hos Ingeborg sa...

Hejsan, fina bilder. Visst var det en trevlig träff. Alltid lika roligt att se er. Tack för att du hjälpte till med planeringen...

-Lotta-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...