12 november 2013

Ljuvt i sovrummet

Även om det nu är den absolut mörkaste och tråkigaste tiden på året, så är det sommar året rum i vårt sovrum. Här är det ljust (iallafall några timmar om dygnet..) och ljuvt och pastell som gäller. De enda möblerna som är nyköpta här är sängborden från Ikea. Allt annat är ärvt eller från loppis. Sängen börjar tyvärr vara i ganska dåligt skick.. bottnen ger efter om dom extra benen i mitten hamnat snett.. Så vi har lite funderat på en ny.. Jag skulle helst ha en gammal dörr eller den här som sänggavel. (Ett tips från Emmas Vintage, men tror dessvärre att den är för hög..) Får se var vi hamnar och när vi gör det..

IMG_3055IMG_3057

Nya sänglampor i 50-tals stil skulle jag också gärna vilja ha. Lamporna i detta inlägg på denna fina blogg, skulle jag gärna ta. Hela deras hem är annars också så fint, och jag väntar bara på att jag får inspiration att smyga in lite mera gult här hemma också..

Våra ljuvliga linnelakan kommer från Ellos. Blir skönare för varje gång man använder dom. Den gulliga tavlan fick vi av mor och far.

IMG_3061IMG_3064

Så har jag också fyndat en alldeles ljuvlig vintageklänning från 50-talet i en köp och sälj grupp på Facebook. Den fick resa hit från Sverige och är nog något av det vackraste jag ägt. Inkommande helg ska Petra komma hit, och då hoppas jag att hon hinner ta lite  fina bilder på mig i den :-) Ser så fram emot helgen, då det är alldeles för länge sen vi träffats!

Lampan kommer från Ikea och passade in som en pärla i sovrummet. Vi hade länge letat efter en på loppis som skulle passa in, men denna gång blev det så här.

IMG_3067IMG_3068

Det blev ett spontant inlägg så här på morgonkvisten idag. Jag vaknade ganska tidigt av mig själv då jag la mig i tid igår efter en dag full med möten. Idag blir det (förhoppningsvis) en lite lugnare dag på jobbet… Ha en skön tisdag!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Vackert sovrum! Linnelakan finns oxå på min önskelista :)
Ha en fin kväll!
kram Tini

Petra Erickson sa...

Ni har så väldigt fint sovrum! Och ja vad det skall bli mysigt med helgen syster! Kan absolut ta fina bilder på dig i din otroligt söta klänning!

Anonym sa...

Hej! Undrar vems den roliga tapeten är?

Vecka - Vecka sa...

Hej!
Jag tror vi köpte den från Rautia. Dom sålde ut den jätte billigt. Men finns knappast kvar mera.. Minns tyvärr inte märket..

Johannas Retro sa...

Ser väldigt mysigt ut! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...