17 februari 2014

Ny vecka!

Ny vecka utan desto större planer. Idag har jag haft min lediga dag. Max var och lekte hos sin kompis på förmiddagen och jag har haft massor att städa och organisera, men har inte riktigt hunnit med något.. Det tar aldrig slut.. Jag försöker verkligen nu att inte släpa hem så mycket grejer, utan istället göra mig av med saker. Förra året började jag med köpstopp. Det slutade tyvärr med att jag köpte en massa onödiga grejer.. Det “förbjudna” lockar.. Tror mera att det förra året var en förberedelse för detta år. Jag tänker efter mera nu.. Januari gick väldigt bra faktiskt. Jag köpte inget nytt till mig själv och sålde lite grejer på loppis. Det här lilla fodralet kunde jag däremot inte motstå då jag var och plockade bort mina loppisgrejer förra veckan.. Vid dörren finns en låda med gratisgrejer som man får ta.. Det är väl kanske ett glasögonfodral och väldigt “Made in china” men jag tyckte det var fint ändå. Kostade iallafall inget..

IMG_3482IMG_3483

Vi tog också en tur till Ikea idag i detta gråa regniga väder för att titta lite på kök och maskiner. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi vill ha med det lutar mot svart ugn och fläkt, skivor av ljusare trä, fasetterat vitt kakel med panel ovanför och nya beslag. Och öppna hyllor. Vi drömmer nog lite om nya skåp och dörrar också, men dom vi har är nog helt okej tills vidare.. Tror att dom nya beslagen gör ganska mycket. Det vill ju lätt springa iväg annars och plötsligt blir det väldigt dyrt.. Vi ska ju ha öppna hyllor upptill så det behövs egentligen inte så många skåp nedtill, men det man inte tänker på först är att varenda ett litet ben och gångjärn ska köpas skilt.. Vi funderade eventuellt på att spraymåla luckorna. Vita är dom ju nog nu men lite slitna. Kanske en möjlighet.. Får se hur det blir!

Ikväll är Peters sista hemmakväll och imorgon blir det jobb för min del igen. Vi har just ätit en väldigt god indisk middag (kolla Instagram) och bara barnen somnat så ska det bli en avslappnande bastu. Sen börjar vardagen igen imorgon för några dagar, men rätt som det är så är det helg igen.

Ha en skön kväll!
Kram, Lotta

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Spännande att få fixa i köket!

Annette Palanen sa...

Vad roligt att du börjat blogga igen. Vi planerar också kök renovering i vår fast vi kommer att göra allt nytt från tak till golv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...