24 mars 2014

Stol/strykbräda

Den här pärlan har stått på landet i otaliga år. Ett Emmausfynd som min mamma hämtat hem för många år sen. Förra sommaren då vi var på landet så frågade hon om jag ville ha den. (Eller var det kanske jag som frågade om jag kan få den?) Nu står den i mitt syrum och jag sitter på den då jag sitter vid datorn och då jag behöver stryka något så svänger jag bara upp den så blir det ett strykbräde. Lite vingligt är det nog så jag har fortfarande kvar mitt gamla strykbräde om jag ska stryka större saker. Men fin är den i iallafall :-)  För något år sen hade jag bytt tyg på den på direkten, men eftersom jag nu börjat gilla mera färg och retrogrejer och tyget är helt och rent, så har den fått förbli såhär. Jag undrar om det finns liknande i nyproduktion? Smart hur som helst! Mjuk och bekväm att sitta på dessutom.

IMG_3720 IMG_3721IMG_3722

Ny vecka och vi inleder med vår lediga dag. Dessvärre har Theo fått någon bobba (igen..) och hostar och snorar..Får se hur det blir.. Han tycks dra åt sig varenda en bacill som rör sig omkring honom. Trots vitaminer och mångsidig mat. Men kanske det blir bättre nu då det blir varmare och vår. Hoppas det.

Ha en bra vecka! Vi får kanske ett nytt tak denna vecka och det är ju hur spännande som hels!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

Den var ju söt :) gillar oxo tyget!

Minns för några år sen när barnen var mindre, speciellt vårvintern, dom var sjuka hela tiden. Minns att en månad jobbade jag bara totalt 5 dagar, de va int så roligt det... :/ Hoppas han kryar på sig fort! Ha en skoj ny vecka :)

Tinis vita hem sa...

Det var ju en fiffig grej! Har inte tidigare sett en sådan.
Önskar dig en god fortsättning på veckan!
kram Tini

Kamomilla sa...

Oh, wow, vad häftig!

Linnéa sa...

Har aldrig sett en sådan fiffig stol som dessutom är cool.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...