01 september 2014

Ett Helsingforsdygn

Igår åkte vi iväg till huvudstaden och luftade oss lite. Var riktigt skönt att komma hemifrån lite och se lite annat än renovering och flunssor. Det blev en tur till Högholmen och vi hade verkligen tur med vädret med tanke på hurudant väder det varit dom senaste veckorna. Hotfulla moln men inte en droppe regn.

IMG_5069 IMG_5082IMG_5067

Den “kissande gubben” gjorde stort intryck på barnen.

IMG_5093

Max ritade av många av djuren i sitt ritblock.

IMG_5095

Bland annat kamelerna.

IMG_5089IMG_5107

Då vi kommit tillbaka till hotellet, pustade vi ut en stund och sen gick vi ännu ut och äta. Natten blev lite hackig med yra barn och växtvärk, men vi orkade ännu gå lite i butiker på förmidagen. Något smått köpte vi också, visar det senare.

IMG_5119

På hemvägen stannade vi i Kasvihuoneilmiö som ju nog är helt otrolig plats. Här finns nog det mesta.. Fina grejer och hela platsen är ju så fin, så man bara kan gå omkring och titta hur länge som helst..

Det var en avkopplande resa, men jag är nog jätte trött nu.. Imorgon är det vardag och jobb som gäller igen. Den här semesterveckan har känts evighetslång men nog kommer jag säkert in i systemet fort som vanligt..

Ha en skön fortsättning på dagen och månaden! Nu är det då officiellt höst och solen skiner här och det är hur fint som helst!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Ninette sa...

Kasvihuoneilmiö är helt fantastiskt! Kiva att ni hade en bra resa, och nu hoppas jag vi alla får en skön höst med många soliga höstdagar! kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...