06 september 2014

Loppis!

Idag har jag varit med Camilla på Adalmiinan helmi och sålt bort en del grejer på en riktigt lyckad loppis. 600-700 besökare lär det ska ha varit, och  det märktes nog! Jag sålde bort dom största grejerna och är riktigt nöjd! Skönt att bli av med lite saker som mest bara har stått i något hörn och väntat på sin plats.. Jag tror att många är nöjda över sina fina fynd idag, för det var minsann en plats att fynda på. Här fanns mycket fina saker till väldigt förmånliga priser!

IMG_5175

Innan jag hann ta bilden så hade redan några grejer försvunnit från bordet :-) Det var länge sen jag var på loppis eller marknad, och det var riktigt kul. Hoppas det blir tillfälle snart igen!

IMG_5184

Här hemma har mina snälla föräldrar målat så flitigt! Tack så mycket för hjälpen! Efter morgondagens planerade målning borde vi ha plankor så att det räcker till framsidan av huset. Det är den sidan som vi tänkt försöka få klar före det blir vinter. Nästa sida gör vi nästa år.

Ha en skön kväll!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hade så kul idag! Tack för sällskapet! Vi gör om det , tycker jag!

Ninette sa...

Nästa gång det ordnas sånt loppis vill jag definitivt besöka! vi hade annat program igår, annars hade vi kommit förbi en sväng!

Anonym sa...

Samma här! Synd att jag missade loppiset, men hoppas det blir flera sådana ;)

Mvh, Titu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...