17 januari 2008

Snart ska det väl vara dags..
Igår var det den 16 januari. Det beräknade datumet för myggans ankomst. Inget hände. Det var ju ganska väntat i ju för sig.. Nu är det bara att vänta då! Så mycket annat kan man inte göra. Vi var till rådgivningen i morse. Remiss till Tyks skickades för säkerhetsskull, om jag skulle gå så mycket över tiden så att förlossningen måste sättas igång.. hoppas inte. Jag är redo när som helst!

Igår var vi in till Åbo och hälsade på på jobbet en sväng. Allt var nog helt som vanligt där. Arja ska ta tjänstledigt ett år, och Sabina ska vara hennes vikarie. Snart är det bara syssar på flätan..

Vi åkte också en sväng via Anttila. För att fördriva tiden i väntan på Myggan, så tänkte jag att jag sku få vara lite barnslig ännu, och köpte ett nytt Sims spel; Livets berättelser. Det var på rea så.. helt kul! På hemvägen åkte vi via Tarjoustalo, där vi hittade myggnät till vagnen, tuttdelen till tuttflaskan och tvättlappar. Nu börjar vi ju nog ha allting som behövs!


På tisdag var vi en sväng till Pargas, för att göra av med presentkortet till Tre små rum. Vi hade tänkt köpa en Maileg gris (som liknar Lottas Bamsen i Lotta på Bråkmakargatan) men dom var tyvärr slut.. så det blev en brödlåda istället. Den är nog jätte fin och passar ihop med vår nya kaffeburk. Och den har vi ju nog mera nytta av för tillfället. Grisen får komma senare! Vi besökte också en utställning, där en av mina arbetskamrater från Pac ställer ut keramik. Fint! Tyckte speciellt om några hästar i keramik med tovade manar och svansar. De var fina!


Stackars Peter håller på där ute för tillfället, och försöker få garaget som vi byggde upp att hållas på plats i blåsten. För en vecka sen hade det blåst så på natten, så det hade flugit över bilen. Lyckligtvis hände inget värre, än att ena backspegeln gick sönder på baksidan. Inte själva spegeln alltså. Nu hade det blåst iväg igen.. som tur var, såvar inte bilen inne den här gången, då Peter var till frissan. Men nu håller han på och försöker gräva runt, så att man sku få det nersänkt på något sätt.. jobbigt värre.. kanske jag också borde gå och gräva, så kanske det skulle hända något..

En bild på den vitmålade trappan ska jag också passa på att lägga in! Det är så ljust och fräscht nu! Ta en titt på hur det såg ut innan: Lottaspace: Körkort och projekt trappaOch så ett vårtecken - tulpaner!


4 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Vill se mer av ditt hem! Trappen är helt underbar. Har en likadan själv som stå omålas ännu, men inta allt för länge till.

Stämningsfullt sa...

Åh vilken fin brödburk!! En sån vill jag också ha!
Trappan ser jättefin ut!
Hoppas myggan kommer snart. Lycka till!

Jes/Vita villa vila sa...

Vad kul att hitta en ny fin blogg! Härlig brödburk.

Lycka till med magen :)

Kram Jes

Hem & Lyckas Mia sa...

Snygg brödburk och vacker trappa! Håller tummarna för att bebisen snart vill titta ut! kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...