25 mars 2008

Påsken som gick

Påsken som gickDet blev inget bloggande under påsken, så jag får väl ta igen det nu! Jag har dessutom varit förkyld nu i en vecka, så det har inte riktigt funnits ork.. Syster Maria kom på långfredagen till oss, och hade då med sig ett fint påskpaket! Imorgon ska jag visa vad det innehöll. Jag som inte påskpyntar, lyckades i år få det lite påskigt hemma hos oss. Lite blommor och gräs, fjädrar och ljus kom fram, och vips så var det påsk! Men idag så ska jag försöka ta bort iallafall ljusen och fjädrarna. Blommorna och gräset får nu hänga med en par dagar till. Vill ju inte slänga bort nu, då man just fått det att växa så fint!

På söndagen hade vi påskmiddag med Ekenäsbesök. Gott var det! Och så har också köksrenoveringen gått vidare! Nej, elektrikern har ännu inte hittat hit, men hyllorna är uppe på väggen, och det är så fint! Ska försöka lägga upp bilder den här veckan!

Alldeles för mycket choklad har man ätit, men så får det väl vara på påsken.. Nu kan man ju försöka börja det där hälsosamma livet igen.. Och snart är det april! Vart tog mars vägen?

1 kommentar:

Benita sa...

Hejhej!
Tack för titten & trevlig kommentar på min sida!
Vilken liten sötnos ni har!
Så liten å go han verkar vara =)

Ha de!
Kram Benita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...