26 mars 2008

Snöstorm

Peter åkte på jobb för några timmar sen, och nu är det värsta snöstormen därute.. betyder nog att jag sitter hemma och inomhus idag med Max. Blir första ensamma veckan det här som jag faktiskt inte är på väg någonstans (så att jag blir borta över natten) eller får övernatten-besök, sen Max föddes. Trött är jag redan, efter förkylningen. Men nog ska det väl gå! Jag har iallafall lite program inplanerat! I morgon ska Wilma, Oliwer oc h jag och Max gå på babybio. Har aldrig gjort det förr, det hade inte hon heller, så ska bli helt roligt. Kul idé, med bio för mammorna och skötbord och micro. Lägre volym är det väl också och lite ljusare i salongen. Vad det är för film minns jag inte, men det är väl inte filmen som är huvudsaken kanske..

På veckoslutet lär Johanna vara på väg hit från Åland, så planen är att vi ska åka några syssar och träffa henne. Roligt, för det är jätte länge sen vi träffats, och inte har hon ju sett Max ännu heller!

Lovade igår att jag skulle visa upp vad vi fick för "påsk"present av syster Maria. Fyra stycken fina espressokoppar! Beige med vitt inuti. Ca 8 c m höga tror jag. Jätte roligt, för jag hade lite tröttnat på våra gamla, och vi tycker ju om espresso! Tack syster!

Känner mig lite sugen på att visa upp lite bilder från köket, men jag tror att jag väntar lite tills jag har tagit lite bättre bilder! Panelerna är i.a.f. målade nu, hyllorna uppsatta, Peter har byggt en hylla för kaffekokare och micro (och lite andra grejer också förstås) elementskydd och så har jag målat gardinstångshyllan. Det var ju annars den som jag visade som omålad i det här inlägget. Nå, en bild kanske jag kan visa idag ändå när det blev tal om den...Här kommer den!


Oj då, hushållspappret håller visst på att ta slut..

Någon elektriker har vi förstås inte sett röken av ännu.. kommer han före sommaren så är det väl bra.. El har vi ju, så det är inte fråga om det, men det ser ju inte speciellt snyggt ut med en massa elledningar som hänger i taket..

Lite målarprojekt har jag i planering också. Alla möbler som vi köpte från Jysk för några år sen (vitrinskåp, tv-bord som jag nu har som nattygsbord och skrivbordet) är ju i obehandlad furu.. Fint tyckte vi då, men nu har jag tröttnat. De ska bli vita! Mest logiskt hade väl varit att börjat med det minsta, d.v.s. tv-bordet, men jag tror att det är vitrinskåpet som skall stå först i tur! Hoppas att Max sover bra dagssömn idag, så jag kan börja med det projektet! Fast han lär nog få sova på glasverandan idag.. inte kan jag nu stoppa ut honom i den här stormen..

Ha det bra till nästa gång!

4 kommentarer:

Nettan sa...

Ännu en NY blogg & en Ny bliven Mamma oxå, grattis...
Har tittat runt hos dig & vad mysigt du gjort överallt..
Hoppas det gick bra på " Mamma & Barn Bion !
// Nettan

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så fina muggar du fick!
Den lilla bilden med en skymt av köket ser jättefin ut :)
Kram!

Annalunda sa...

Vad roligt att du tittade in till mig så att jag kunde hitta till dig! Grattis till den lille...så SÖÖÖT! Härlig tid...men jobbig också...iofs stämmer det ju med små barn-små bekymmer, stora barn- stora bek...... :) Jag vet jag har ju bådadera! Vilket vackert hem ni har! Jag kommer tillbaka!

Kram Annie

Mamma Millan sa...

Jätte mysiga muggarju!!!
Lycka till med målningen nu då!!!!

ha det bäst!!!!

`·.,(¯`·´¯)
(¯`·´¯).·´
`·.,.· L O V E
♥Kramar Mamma Millan♥
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...