03 april 2008

Dagens post!

Igår kom Peter hem! Roligt! Han hämtade in posten i morse och där fanns inte mindre än fyra tidningar! Två av dem beställer jag på (Vauva och Suuri käsityölehti) De två andra (Perhe och Me Naiset) fick jag som bonus, då jag beställt de två andra tidningarna. Roligt med lite läsbart! Men hade gärna också sett någon inredningstidning.. typ Lantliv i tidningshögen.. Någon som skulle vilja ge mig en prenumeration på den???I tidningen Perhe, som jag aldrig läst förr, fanns ett reportage från några barnrum. Jättefina! Brukar oftast vara hem från Sverige eller Danmark i Finska tidningar, men den här gången var det faktiskt ett hem inte allt för långt ifrån oss som kommit med i tidningen! Roligt att hitta lite inredning i familjetidningar också!


Jättesött flickrum! Om jag någongång får en flicka, så ska hon absolut få en sån där dockvagn! Fast nog kan ju Max också få en om han vill ha..


Precis såna möbler har jag spanat in, som Max ska få då han blir lite större! Sängen och pulpeten alltså! Har hittat rätt många på Huuto (Motsvarar Blocket). Men ska nog vänta en tid ännu innan vi slår till.. Behöver jag säga att både sängen och pulpeten blir vita hemma hos oss?


Tre flickor har den här familjen! Alldeles underbara flickrum tycker jag!


Det här paketpappret hittade jag i en butik i vår lilla by för en par dagar sedan. Tyckte att det var snyggt och gulligt på samma gång! Tror minsann att det är min far som har födelsedag som följande, och får äran att få sin present inslagen i detta papper!

Idag får vi se vad vi hittar på.. dörrarna till vitrinskåpet som jag målat, ska iallafall skruvas på plats.. måste vänta på Peter för att få det gjort, lite svårt att göra själv.. Så jag ska försöka bjuda på en bild på det imorgon! Jag har börjat flytta lite på möblerna i vardagsrummet också, så vi får se vad det blir...

Ha en bra dag!

8 kommentarer:

Nettan sa...

Visst är det härligt med inredningstidningar ;0)...
Ska bli kul & se när du fått upp luckorna..
Ha det gott..
Kram Nettan

Annalunda sa...

Ja tidningar är trevligt... inrednings - och trädgårdstidningar i synnerhet... Jag köper nog lite för många... :)

Ha det skönt! Kram Annie

Ellas Inspiration sa...

Härliga tidningar även om jag inte kan någon finska..men härliga bilder faller ju vem som helst för! Ha en mysig kväll! Kram Karin

Millas Mirakel sa...

Vad skönt att Peter kom hem idag så du får lite avlastning. Min man jobbar oxå på annan ort och ibland är det kämpigt, särskilt när barnen var mindre.

Härligt med nya tidningar... I går kom nya nummret av Drömhus & trädgård i brevlådan, det var mycket fint ! Prenumenerar oxå på Lantliv som är min favvo. Allt i hemmet har jag nyligen sagt upp för jag lessnade på den.

Det ska bli spännande att se vitrinskåpet !

Kram
Camilla

Mamma Millan sa...

ja så söt det ser ut...men din lile max har det ju redan så fint ju!!

spänande med luckorna!!!!!!Kvällskram!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej!! bordet fick vi av mina farföräldrar, så snällt. hoppas bara att det får plats i vardagsrummet.. kommer nog pynta ihjäl mig om det får plats :)

va kul att ni hittade pärlspont under taket, förstår inte varför man vill dölja sånt??

Renoveringen är både pest och pina, jag är sååå ivrig så jag tycker ofta att det går för sakta. men bra blir det!! haha...

Vad kul med lite finska tidningar, synd att jag är helt pantad på språket. Lantliv är inte så dyrt, tror det är 249 kr för 6 nr.. helt klart värt det!!

stor kram sara

Inredningsgalen sa...

Åh, då är din dag rädda! Finns inget bättre än att sätta sig i mysfåtöljen med lite mackor och en kopp te och läsa!
NJUT!

Anonym sa...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...