23 maj 2008

Utmärkelse och städdax!

Jag har fått min första utmärkelse! Från Nettan med bloggen Bjurtjärnsvillan
Är så glad! Nu känns det ännu roligare med bloggen!



Jag skickar utmärkelsen vidare till

Vitt hemma
Millas Mirakel
och
Karofina

Skulle gärna skicka den vidare till alla bloggar jag läser,
men har sett den på rätt många ställen redan.
Den här gången var det ni tre som blev utvalda!

Igår gick jag en sväng till Masku koti, då jag försökte få Max att sova. Egentligen skulle jag köpa städredskap till fönstertvättning, vilket jag också gjorde, men den här hinken med tillhörande lock var bara tvungen att få följa med hem.. Jag hade dessvärre tittat lite fel på priset, så den var mycket dyrare än vad jag trodde, men så fin så det var värt det!



En fröjd att städa med en sån hink!



Fick t.o.m. köksfönstret tvättat! Måste erkänna att det var första gången sen vi flyttade in.. och det var ju i oktober 2006.. Oops! Men jag skyller på att vi haft så mycket renoveringar på gång så det har blivit så smutsigt hela tiden, och så var jag gravid, och så är det inte världens lättaste fönster att tvätta heller.. Alla har inte gångjärn, vissa går inte att öppna alls.. Men köksfönstret är iallafall rent nu! Nu finns det bara 7 likadana fönster kvar i huset + glasverandan.. Men när det gäller den här saken så tar jag nog lite i taget.. fönstertvätt hör inte riktigt till prioritetslistan..


Behöver jag tillägga att vi har kvar utsprungsfönstrena i huset? Vissa är i helt bra skick, men de finns de som skriker efter renovering. Fönstret ovan ligger någonstans där mittemellan. Min vän Mia med bloggen Hantverk och Form ska i sommar komma och visa oss hur man ska göra! Ser fram emot det!

Fredag har det hunnit bli igen! Max sov helt ok inatt, från 22-02 då han åt. Sen vaknade han följande gång först kl.05. Då tog jag honom till vår säng, där han åt. Så var det lite gnäll och vrid och snurr till 06. Sen somnade vi båda sött, och det var ganska störande att väckarklockan ringde kl.08.. För det var Nuppula idag igen. Stängde i misstag av snooze funktionen, så vi vaknade halv nio först.. Fast då sov ju Max så bra, så i vanliga fall hade vi nog blivit kvar i sängen.. På Nuppula var det riktigt trevligt. Dagens ämne var parförhållandet. Lite diskussion kring det. Nästa gång om två veckor är den sista gången.. ganska synd, nu då man börjar känna alla. Men vi ska nog fortsätta träffas bestämde vi! Typ så att vi går hem till varandra i tur och ordning. Kul!

Nu ska jag försöka städa lite mera.. efter att jag har odlat sallad och rädisor. Och kollat alla favorit bloggar, och ätit något, och.... och....

Trevlig helg!

11 kommentarer:

Vitt Hemma sa...

Tack rara söta du!! Du anar inte hur glad jag blev!! :) :) :)

Å så du städar och donar, flitigt av dig å fint blir det!

Trevlig helg! Bamse Kram!

Stina sa...

Grattis! Kul att få en utmärkelse.
Härlig städhink. Kramis

Nettan sa...

Klart du ska ha en "utmärkelse " för det är alltid lika trevligt & titta in till dig & läsa din blogg =0)..." som kortet sa du fick av mig: " utan dig ( din blogg) skulle inte universum vara detsamma ! )

Så du har oxå haft stora städar dagen, visst känner man sig duktig sen !
Men är det sant, har Max börjat sova..*fniss*, han är nog bara Mammasjuk, så ta vara på tiden ;0).

Hoppas ni får en mysig Helg..
Kram Nettan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jisses vilken snygg hink! Tro jag att det blev kul att städa med ens;)

Grattis till utmärkelsen:)

Kram Annica

A home far away sa...

Åhh din blogg....den är så ljuvlig och du tar de mest fina kort! Hinken är ljuvligt fin:-) ibland måste man unna sig, eller hur!

Här haglar berömmet, din banner är sååå fin, ljus och härlig!

Kram Gunilla

Gårdsromantik sa...

Så vackra fönster du har! Och hinken var underbar - så fin med lock.

Kram Maud

Anonym sa...

Fin hink du köpt! Fönsterputsning är inte min favoritsysselsättning, vi har elva treglasrutor så det blir inte allt för ofta om man säger så.Så du har varit på Astrid Lindgren på studiebesök, jobbar du innom vården? Håller med om att det är ett bra sjukhus.Grattis till awarden med, kram Katta

Anonym sa...

Hi hi, vad kul att du skulle va en sån pysseltant med pysselvagn. Det skulle nog jag med kunna tänka mig att vara med.Ursäkta om jag verkar korkad här men vad är en artonom? Kram Katta

Living by Milla sa...

Åh,tusen tack vännen ! Vad söt du är som tänkte på mig !*glad*

Herre jösses, så ljuvliga bilder du tagit !!! Hinken är såå fin och dina fönster...ryser av välbehag ! ;)

Ha en underbar helg !
STOR kram
Camilla

Anonym sa...

hej gumman! gratts till utmärkelsen, visst känns det kul med respons på det man skriver? jag levde på det i flera dagar :) Vilken fin hink du köpte, förstår att du ville ha den :) kul att nu kunde ha kvar fönstrena, mycket av själen sitter i dem :)

max är såå söt, han är en riktig goding, blir sååå sugen på en bebbe :)

stor kram sara

Gårdsromantik sa...

Jag har lagt upp länkar till en massa tävlingar på min blogg - så du inte missar någon!
Bland annat kan an vinna ett vackert smycke från Diddi!

Kram Maud

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...