11 juli 2008

Diesel - fuel for life

Angående gårdagens inlägg, så vill jag ännu klargöra att jag förstås inte slänger specifika inredningstidningar. De jag beslutat mig att göra mig av med, är såna tidningar, som behandlar en massa olika grejer. Där finns typ en artikel som handlar om inredning, och då är det ofta något som inte tilltalar mig. Det om den saken!

Jag har aldrig varit någon parfymmänniska. Beror kanske delvis på att då jag var 10 år, så sprutade jag över allt i mitt rum med en parfym som jag fått av en kompis mamma. Parfymen doftade inte ens gott, men det var min första och jag ville ha den överallt! Det tog sin lilla tid innan doften försvann från rummet. En annan orsak varför jag kanske inte varit så ivrig på parfymer, är att jag har haft så svårt att hitta någon doft som passar mig. Alla parfymer som doftar gott i flaskan, luktar helt hemskt på mig.. Men nu har jag hittat en doft, som jag gillade både på flaskan, och på mig själv! Diesel - fuel for life. Skulle aldrig ha testat den, om det inte hade varit för den vackra flaskans skull! Nu står parfymen på önskelistan, och vi får se när Peter hämtar den med sig hem från båten..


Tycker att flaskan i sig är så vacker med sin "spetskrage"

Igår kom Peter hem. Den här veckans planer är främst att fixa lite små grejer här hemma, och så tänkte vi ta en utfärdsdag till Pensar Syd, där vi båda jobbade för några somrar sen. Och så hoppas vi på vackert väder förstås! Ha en riktigt skön helg allihopa och hoppas att solen skiner på er!

7 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Den får man lukta på...

Ha en underbar helg!

Kram Karin

Ulli sa...

Diesel - Fuel for life är en av mina favoritdofter. Även herrdoften luktar riktigt gott! Kan rekommenderas.

Ha en riktigt trevlig helg!
Kram Ulli

Ullis/Leva på landet sa...

De doften har jag aldirg lutat på. har lite problem med för starka softer, får allergi då. Så det har inte blivit så mycket parfymanvändning de senaste 15 åren.

Här regnar det för full, men vi hoppas på sol i helgen.

Kram Ullis

Vardagstugg sa...

parfymer är svåra grejer det! Har också problem att hitta någotn som luktar gott, fast jag vet att det finns jättemånga!

ha en jättetrevlig helg!

Annelie

karofina sa...

ja det var en riktigt läcker flaska!

jag har inte heler nån perfym, kan tcka att det räcker med nån fräsch doft på en roll on. annars så slänger jag på mig lite date som jag använt sen tidiga tonåren. det luktar mig, men date är skabbig, haha!

kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Kul flaska...den har jag inte sett förr...

Kram Annica

Hem & Lyckas Mia sa...

Tack söta du för söta ord hos mig, jag finner så mycket inspiration hos dig också ska du veta. Och tävlingen var jag väldigt kryptisk om så det är ju inte lätt att förstå då.

Har inte känt doften på Dieselparfymen men får sniffa på den nästa gång. Använder själv Thierry Muglers Angel som jag älskar över allt annat. Har testat andra men det blir alltid att jag återgår till denna.

Underbart köksbord, kommer bli jättefint vitmålat! Och lycka till med övertalningen hylla-skänk ;-) kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...