23 april 2009

Pust

Känns som evigheter jag skrev något här.. Nästan en och en halv vecka. Måste riktigt kolla vad det var jag skrev senast! Har varit en vecka med ganska lite datorsittande, vilket varit helt skönt! Vi har bara haft en dator igång i taget, och ingen av oss har suttit vid datorn speciellt länge.

IMG_7099

Speciellt mycket nytt på inredningsfronten är det inte här hemma.. Med en vild 15 månaders Max i huset, är det inte så stor idé att satsa på inredning för tillfället.. Alla stolar vi har är upp och ner vända, för annars klättrar Max upp på dom.. Det ligger leksaker i alla hörn och samsas om utrymmet med smulorna. Är det någon som känner igen sig? Säkert!

Visst har vi gjort saker här hemma. T.ex. målat om vår lilla wc. Men jag väntar ännu på att pynta lite där inne, så visar inget därifrån ännu.. så tråkig är jag..

IMG_7103

Att köpa barnkläder (babykläder) på loppis är suveränt! Billigt för det första och så är ju kläderna i så fint skick för det mesta också! Max “outfit” och några andra plagg, hittade jag på vår lokala hyll-loppis/antikaffär. Så söta till sommaren! De har för övrigt en härlig utdragbar träsäng som jag så skulle vilja ha!   Synd bara så kostar den 250 € vilket jag nog tycker att är lite väl dyrt.. Den är i trä och i fint skick, och jag skulle faktiskt inte måla den! Hör och häpna! Den är så där härligt sliten, gammal och mjuk!

IMG_7108

Vi tog det riktigt lugnt i helgen faktisk! Peter fick en port till altanen byggd, så nu hoppas jag bara på fint väder, så att vi kan vara där ute på helgen!

IMG_7110

Jag har varit “ensam” på jobbet nu i två dagar med en praktikant. Mina kollegor har varit på utbildning. Det har gått riktigt bra, men känner mig ändå ganska trött nu, och dessutom verkar jag ha en förkylning på kommande – igen.. Försöker kurera mig som bäst med en slurk cognac.. Tycker verkligen inte om det, men det hjälpte senast jag kände mig krasslig!

IMG_7111

Helgen som kommer har jag och Max inget speciellt program. Hoppas att kunna vara ute mycket och få lite sytt också! Nyaste numret av Ottobre kom i förrgår! Mycket fint och praktiskt igen! Bl.a. en solhatt och en t-skjorta och ett par shorts blev jag inspirerad att sy. Har inte sytt alls den senaste veckan, och har lite abstinens..

IMG_7112

På måndagen var vi till Tyks på kontroll med Max. Det visade sig ändå att han inte har borrelia, så nu kan vi pusta ut! Öronen var helt friska också! Men ansiktsförlamningen är inte helt borta ändå, och någon förklaring fick vi inte nu heller.. Så i slutet av juni ska vi dit igen på kontroll, och om det inte blivit bättre då, så tycker jag nog att de borde göra några vidare undersökningar..

IMG_7113

Nästa vecka är Max dagtant på kurs i två dagar, och då är det ju meningen att han ska vara hos en “reservtant” Nu visade det sig ändå så att reservtanten är på semester nästa vecka, så idag var vi och hälsade på reservens reserv.. Hon var väldigt trevlig! Sex egna barn har hon också berättade hon! En par utflyttade också och någon hade barn själv. Men jag tyckte att hon verkade så ung! Max trivdes bra den korta stund vi var där, så jag hoppas att det går lika bra nästa vecka!

Nu ska jag ta och koka lite tevatten och plocka undan här lite innan det börjar Lost. Typ det enda jag följer med för tillfället, fast man inte fattar någonting mera..

Ha en skön kväll! Under helgen ska jag svara på era söta kommentarer och försöka fota lite så jag har något roligt att visa här på bloggen! Idag blev det en busig Max i hans rum och det är ju inte så illa det heller…

17 kommentarer:

Petra syster sa...

Vilka underbart härliga kläder du hittat på loppis åt Max! Blev ju riktigt avundsjuk, byxorna såg så sköna ut så ja skulle vilja ha likadana själv :) Och vad skönt att höra att det inte var borrelia, men hoppas kinden blir bättre snart!
Stora systerkramar!

Anonym sa...

Vilka underbara bilder :-)
Hoppas allt är bra med dej, och kul att se ett inlägg igen.

Kram!

Helena sa...

*myser* Vilka UUUNDERBARA bilder och fina kläder =) Håller alla tummar jag har att det blir HELT bra snart!!!!
KRAM

Nettan sa...

Härliga bilder, ser ut som det är mycket " spring " i benen på Lille Max, då förstår man att ni inte får sitta på era " rumpor " värst länge ;0).

Va skönt att " proverna " va OK !

Kram Nettan

Unknown sa...

Så skönt att höra att Max inte har Borelia trots allt. Undrar vad som kan örsaka ansiktsförlamningen då...

Jag känner mig oxå lite krasslig kanske jag borde pröva på en kluck cognac (fast jag gillar inte det).

Kramis,

Galleri MochB sa...

Han ser ut som en busig Emil i de där kläderna... :O) Skönt ändå att det inte var borrelia! Ha en skön helg! Kram Mia

Lenas pysselgrop sa...

Va mysig han är, er Max!

Chubby Chieque sa...

COOL! han klär sig verkligen till dessa kläder.

Åhhh... jag blir förälskad i honom! Han är så snygg! (som mamma känsla så klart!)

Ha en mysig helg!
kramar....

Hem och Lycka sa...

Han är så himla söööt!

kram

Ullis/Leva på landet sa...

Vilka härliga bilder på Max. Hoppas att det blir bra med ansiktsförlamningen snart. här blir det inte heller mycket dator tid just nu. Finns ju så mycket annat att göra.

kramar Ullis

♥ Fyra årstider sa...

Vad han är söt din lilla goding.
Kram Lotta

Anonym sa...

Tack tack :-) Det blev kanonbra igår, så nu ska jag snart visa lite bilder på min blogg!

Kram.

StrandviksVillan sa...

Hej! Skönt att ni mår bättre nu!

Jag borde också göra som dig och ta en datorpaus, tänk så mycket annat man skulle hinna göra ;) men det är ju samtidigt så intressant att kolla mailen och att läsa andras bloggar. Ja, man sätter ju ändå sig med en tidning eller vid tv:n, så vad är det då för skillnad om man sätter sig vid datorn? Hihi!

Ha en solig vecka!

Jeanette S sa...

Hej!
Förlåt - jag har alldeles glömt bort att tacka. Det har kommit fram och jag är supernöjd! Såå fina. Tack så mycket!

loppan sa...

Snabb som man e...
Vikken mysig blogg, o vikken busmysig unge!!!

Kamomilla sa...

Fina kläder på en fin kille! Skönt att det inte var borrelia, men nu vaknar ju nya frågor...Hoppas ni får svar!

Att ha hundvalp eller småbarn skiljer sig inte så mycket hör jag. upptravade stolar och annat undanplockat...Håhåjaja. Men allt har sin tid..

Sanna sa...

Vilka supersöta kläder du hittat åt Max!Jag brukar också fynda allt möjligt fint på loppis!Vi har också två "vildingar" hemma. Speciellt på kvällarna är det rätt så mycket spring i benen på dom.. :D Dom får vara med och städa sitt rum och det är dom förvånansvärt bra på!
Kram, Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...