09 augusti 2009

Livet snurrar på

Jobbet började och bloggen tog paus. Så kan det gå.. Inspiration M bloggen har däremot uppdaterats lite och jag har beställt lite nytt och planerar att beställa en lite större grej som har med mitt syende att göra.. För tillfället snurrar mina tankar och planer ganska mycket kring inspiration M och allt som har med det att göra.. Har sytt en del, planerar det blivande syrummet i huvudet hela tiden och har lite planer för det ena och det andra..

Snurrar gör också denna snurra som Max har fått av moster Maria.

IMG_0632

Ja, livet snurrar på. Här har varit underbart väder det här veckoslutet. Vi har hittat en ny strand vid en liten sjö som vi besökte på lördagen, grillat, och panelerna och t.o.m. listerna i köket har kommit upp nu! Nu är det bara några andra lister och ett lager till färg som fattas!

IMG_0629

Max hade en dålig natt igen.. och jag med.. jag vaknade av att jag hade jätte varmt. Så varmt att jag mätte febern. 37,9 visade den. Max vakade i åtminstone 2 timmar kanske 3 och vi var alla ganska trötta och griniga på morgonen.. Men ändå har det varit en riktigt trevlig dag. Snart väntar bastu. Skönt!

Imorgon är det en ny vecka, Peters sista semestervecka. På torsdag börjar han också jobba igen. På tisdag eller onsdag ska rörmokaren komma, så vi kommer äntligen igång med mitt blivande syrum! Vi har ju inte kunnat göra så mycket ännu då rören inte är på plats. Men sen ska det donas! Fast det blir ju rätt mycket väntande på betong som ska torka och sånt..

Ha en skön vecka allihopa!

Kram, Lotta

10 kommentarer:

Sanna sa...

Viken fin snurra. Visst har det varit ljuvligt väder denna helg. Jag sitter också mest inne på jobb nästa vecka så jag har nog njutit av värmen. :) Började jobba förra veckan och nu känns det nog helt ok. Vår lillis sover ännu lite dåligt periodvis. Hon har alltid sovit dåligt känns det som och vaknar minst en gång per natt.. kanske är det värmen nu som gör att dom små sover sämre. Det gjorde lillisen förra natten också. Tänkte också att det kunde ha varit en mardröm?.. Vet hur det är då man sover dåligt, men det är väl baksidan av livet som småbarnsförälder..
******************
Så många fina stunder som väger tyngre än dom jobbiga.
******************
Ha en bra ny vecka!
Kram Sanna

Frida sa...

Dessa snurror ät ju en klassiker. Det var längesedan man såg en sådan. Hoppas Max snart sover bättre.
Kram Frida

Moster sa...

Det är nog passligt för Peter att åka på jobb för det blir kallare och regn till slutet av veckan. Det är ju synd att sommaren tar slut (i alla fall för några dagar) men det är nog enklare för barnen att fara tillbaka till skolan om de inte i stället längtar till stranden hela tiden. "I allting finns det något positivt" - så är det!
Kram Moster

Moi! sa...

Jättefina bilder och inspirerande blogg!!!

Ullis/Leva på landet sa...

Brukar ju gå bra med jobbet bara man kommer igång. Så synd att Max är sjuk igen. Hoppas att han blir piggare snart. Skönt när ditt syrum blir klart.

Kramar Ullis

Vit poesi sa...

Ja livet snurrar på, förresten en helt underbar snurra till lilla max
kram Malin

Lantligt förälskad sa...

Tusen tack och vad roligt att du gillar mitt rum :-) Det gör jag med.

Krams!

Nettan sa...

Vilken söt snurra =), fick mig & tänka på en "klubba".

Inte kul & va sjuk, krya på er & mysa mycket !

Kram Nettan

Richie's 2ts Inspires sa...

Den den snur grejen är verkligen kul. När jag var ung, gjorde vi såna själva.

Du är rätt. Varmt är det! Jag förstår M. Hoppas det går bättre nu och försök hålla honom vaken sent på kvallen så Ni båda kan sova gott.

Snart vänder tiden, så håll ut. Det är mysigt IAF. Tiden går så fort, jag lovar. Njut den stället.

Ha det gott, lilla du.

Alltid kramar innan jag säger "tjing"

Kamomilla sa...

Vilken fin snurra! Härliga färger!

Den som väntar på något gott...
Håll ut bara, det blir säkert fint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...