16 september 2009

Mysbelysning

Idag ska jag göra någonting som jag inte brukar göra. Visa bilder från vårt hem, där jag inte har plockat och fixat före. Men någonting vill jag ju visa, och tittade igenom mina bilder och hittade dessa som jag tog förra veckan en kväll i mysbelysning.

(Och kan ju tillägga att så här städat är det inte alltid hos oss.. det här är efter min storstädning..)

IMG_1381

Här har ni min soptippsstol på plats! Stolen har fått en tillfälligt dyna som jag hade på lager. Passar helt okej, men är nog lite liten. Gillar stolen mycket, men mindre kul då den skräpar rätt mycket..

Helt roligt med en lite mera helhetsbild emellanåt.. Här ser ni många saker som jag visat lite närmare här på bloggen, buren, vasen, skänken, stegen, stolen (som har några skrynkliga filtar på ryggstödet märker jag nu..) och den fula kaktusblomman. Väntar ännu på att ett olivträd ska ramla över mig..

Tycker faktiskt att det är lite mysigt nu med mörka kvällar och höstfräscha morgnar, fast det ju varit underbart och fint på dagarna!

Mindre mysigt är att jag har ont i halsen…konstiga förkylningar det här.. Först hade jag ju feber i två dagar, sen var jag frisk. För två veckor sen fick jag snuva och nu ont i halsen. Trött och matt har jag varit hela tiden.. Men inte är jag den ända. Tycker att alla är sjuka nu..

IMG_1393

Så var det köket. Och nu kommer jag ju ihåg att det aldrig varit städat tillräckligt för att jag skulle vilja ta bilder på TAKET! Det är målat och klart nu och panelen ovanför skåpen har kommit upp! Där ovanför ska det nog komma mera grejer och vasen som står där nu ska inte vara där.. Lite skrynkliga handdukar och så.. Och en ständig röra på kylskåpet..

IMG_1380

Och här kan ni beskåda mitt nuvarande syrum. Ska bli oerhört skönt att allt det här kommer att hållas i källaren i framtiden.

 IMG_1391

Och så var det vitrinskåpet mellan köket och vardagsrummet.

IMG_1395

Och så den gamla arvsskåpet och tv:n. Lite suddigt..

Nu har ni kanske fått en lite mera helhetsbild av vår nedre våning?

Imorgon kommer Peter hem! Ska bli skönt att få hem honom. På veckoslutet ska vi försöka få upp skållningen i syrummet för elektrikern kommer på tisdag. På onsdag ska jag på bedömningskörning för på fredagen ska jag på andra skedet i bilskolan. Märkte mitt i allt att körkortet går ut i oktober. Ska bli skönt att ha det över. Skönt att betala räkningen var det inte..

Ha en skön fortsättning på veckan! Ta gärna en titt in på inspiration M bloggen. Har gjort ett inlägg där också!

Kram, Lotta

16 kommentarer:

Chubby Chieque sa...

Du har verkligen ett fint och mysigt hem.

Det syns och känns att det är kärleksfullt hem. Jag älskar det skarpt. Om jag vore haft sånt fint stort hus.

Ha det skön nu och alltid kramar till alla.
xoxo

Living by Milla sa...

Hej Lotta!
Länge sen jag tittade in hos dig, mycket att läsa ikapp.

Vad mysigt ni har överallt!

Kram på dig.
Camilla

Backstitch sa...

Vad super fint köket blev. Just så där lantligt och mysigt som jag skulle vilja ha det.
Kram Moster

Beata sa...

Vad mysigt det ser ut!

Galleri MochB sa...

Vad skoj att se mera bilder av ert hus. Så mysigt ni har det!
Själv är jag också trött och hängig efter helgens förkylning...
Kram Mia

Sanna sa...

Vilka fina mysiga bilder från ert hem!Jag skulle gärna komma och dricka en kopp te med dig i ditt underbara kök! :)
Din nya radio är superfin!
Kram Sanna

Anonym sa...

Åh, jag förstår att det känns konstigt med någon nära långt bort. Som tur kommer de inte flytta längre än 12 mil så lätt att ta sig dit iallfall.

Krams!

Anna-Paulina sa...

Hej Lotta. Tack för omtanken, jag hoppas också att det vänder snart. Vilket mysigt hem ni har. Kikade in på Inspiration M också och måste bara säga att du har superfina plagg där. Du är så duktig. Läste att du hoppas att ett Olivträd ska ramla över dig, man måste vara försiktig med vad man önskar. Det kan göra ont om det är ett stort träd ; ) Ha det bra/ Anna-Paulina

Frida sa...

Hej Lotta!
Så kul att få se lite helhetsbilder från ert hem. Ni har det verkligen fint. Jag tycker det är så svårt att ta helhetsbilder så oftast blir det detaljbilder.

Tråkigt att du har blivit dålig. Jag var dålig för ett tag sedan kände mig också konstig och matt. Hoppas det snart går över.

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Frida

Katta sa...

Vilket fint kök du har. Härligt med syrum med, min sömnad står tillbaka mycket just nu pga att jag inte har ett riktigt syrum. Det är ju inte så kul att ha två maskiner framme hela tiden.Visst är det mysigt med höstkvällarna ochtända ljus. Och de vackra höstmorgnarna, jag cyklade Hagaparken runt nu på morgonen och det var sol pch dagg och så otroligt vackert måste ta med kameran nästa gång.ha en bra helg, Kram Katta

Skogsdoft & havsbris sa...

Det är ju inte alls stökigt hemma hos er! Och visst måste det få finnas lite vardagsstök emellanåt, så man vet att någon BOR i huset också! ;) Ni har det ju helmysigt där hemma!
Då skulle du se hur stökigt vi har det hemma hos oss! Pga vårt bastuprojekt och en massa annat har det inte funnits tid eller ork att plocka undan och storstäda så mycket på sistone... SUCK! Hoppas på mer tid för det framöver!
Hoppas du blir frisk, verkligen jobbigt att gå runt och känna sig så där hängig och det inte vill gå över! Har haft min beskärda del av den sorten efter min virussjukdom i somras... :(
Ha det så bra! :)

Backstitch sa...

Hejsan
Vi blir nog snart galna med att vänta på bokstäverna. Den sista infon vi har är att de skulle komma in till deras lager i slutet av denna vecka och genast skickas till oss. Så om man är optimist så borde de vara hos oss senast nästa veckoslut. Nu är ju saken den att jag var optimist angående bokstäverna ännu i juni men nu finns det inte så mycket optimism kvar utan endast hopp. Så nu får vi leva på hoppet. Meddelar nog när de kommit.
Glada blev vi dock i dag när VÅGA smyckena kom. De är så fina! Orolig är jag nog över om jag kan lämna några kvar i butiken eller om alla måste flytta hem till mig ;)
Kram Moster

cinah sa...

Hejsan! Tack för din kommentar =)det värmer!Idag mår jag iaf lite bättre i lederna,men å andra sidan så gjorde jag ingenting i går,var inte ens ute å gick.Det sista vi gjorde på tors em var att göra vattengympa,verkar som om jag sträckte baksidan på mitt hö ben=(
Igår kunde jag knappt gå,för benet värkte så otroligt,har inte sovit inatt men idag känns det lite bättre.Så de verkar inte direkt som om min kropp gillar Rehabilitering!!Men men,det är ju 2 veckor kvar nu,så jag ska kämpa på.Skam den som ger sig!Får väl modifiera min träning lite noggrannare bara så blir det nog bra =)
Ha en trevlig helg & sköt om dig/er
Kramar i massor

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina bilder. Jättekul att få se lite helhetsbilder. Det blev ju så fint i köket. Skönt att ha det klart kan jag tänka. Hoppas att du får ditt efterlängtade syrum snart.

Krya på dig och
ha det bra!
Kram Ullis

StrandviksVillan sa...

Även jag gillar att se helhetsbilder!
Så mysigt i ert kök, fint med hyllan ovanför fönstret. Visst är det hemtrevligt att tända många små lampor och ljus på kvällarna, hemmet ser så annorlunda ut då.

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad kul att få ta en titt på ditt hem. Jag har ju hängt med i din blogg ett tag. Det är roligt att se blandingen av detaljbilder och helthetsbilder.

Kramkram
Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...