14 februari 2010

Blogghörnan och alla ♥ dag och award!

Alldeles för mycket tid fördrivs vid datorn egentligen. Man borde kanske bättra sig.. Men tyckte ändå att det kunde vara tid att visa var sekretären står idag eftersom blogginspirationen nu är tillbaka! Tidigare stod den här.

IMG_3677

IMG_3676

IMG_3670

Det är rätt praktiskt ändå att kunna gömma in datorn in i sekretären då man inte vill se den. Ovanpå sekretären står två fina böcker med massor med inspiration, en skål med värmeljus, en liten vacker ask, ett X, en lampa dekorerad med en krona och ett fotografi på mig och Max då han bara är en vecka gammal, världens sötaste!

För nästan en månad sedan fick jag en award med motivationen:

“En härlig blogg som bjuder på både pyssel och inredning m.m.

Om ni inte besökt A-P som gav mig awarden, så är hennes blogg definitivt värt ett besök! Hon göra så fina kort och smycken och andra pyssel!

I awarden ingick att jag skulle berätta sju saker om mig själv, och sedan skicka vidare awarden till sju andra bloggare. Eftersom jag har sett den här awarden cirkulera på många ställen, så väljer jag att inte skicka den vidare. Vem som helst få ta för sig den! Men sju saker om mig själv kan jag väl bjuda på så här på alla hjärtans dag!

  1. När jag var liten ville jag heta Mia. Kanske för att min syster heter Maria. Hade också en låtsaskompis som hette Mia.
  2. För några somrar sedan jobbade jag som figur i Muminlandet. Jag var bl.a. med i en teateruppsättning där jag spelade Lilla My.
  3. Jag har svårt att hålla kontakt och träffa mina vänner numera. Sen vi flyttade från stan är det inte lika lätt mera. Önskar att jag hade tid att träffa vänner oftare. Ni är viktiga för mig!
  4. Jag har en dröm att inspiration M skulle bli ett företag. Vid sidan om mitt riktiga jobb såklart. Inte så svårt att genomföra egentligen, men något tar emot..
  5. Jag tycker faktiskt riktigt mycket om mitt jobb. Jag får träffa människor, hjälpa människor och får dessutom utlopp för min kreativitet. Här jobbar jag!
  6. Jag njuter mer och mer för varje dag att vara mamma och skulle inte alls ha något emot att så småningom få ett syskon till Max.. ;)
  7. Ibland kan jag nästan bli lite irriterad för att jag är så positiv. Mitt positiva tänkande kan nästan få mig att förtränga saker jag kanske borde bearbeta.. Är det kanske negativt?

Nu vet ni kanske ännu lite mera om mig! Det bjuder jag på!

Ha en riktigt härlig vändag nu med era nära och kära! Vi ska åka till en vän och äta fastlagsbullar (semlor). Det är tredje året i rad vi gör det! Max var ca en månad första gången han var med!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Halloj!
Nu har jag sytt brandfiltspåsen och lagt ut den på bloggen :)
Och så lade jag en länk hit...

StrandviksVillan sa...

Hejsan! Har visst missat några inlägg här... Kul att du fått sån blogginspiration igen. Det går ju som bekant i vågor det där.

Jättefin bloggplats du har!
Vi har också ett klaffskåp men klaffen är så högt uppe att man inte kan sitta vid den, ja isåfall med en hög stol :)

Verkligen fiffigt med påsen åt brandfilten!!

Hjärtliga hälsningar till dig på vändagen!
kram, Ann-Christine

Louise sa...

Hoppas du haft en fin vändag! KRAMAR!

Pink and white dreams sa...

Hej

vilken fin blogg du har, kom in via Camilla. Ska komma in igen och läsa äldre inlägg också.

Sabi
<3

Anna-P sa...

Hej. Tack för att du bjöd på lite info om dig själv. Det är alltid kul att veta lite om dig som du inte skriver på bloggen annars.
Vackert arrangerat på sekretären. Jag har min laptop alltid på matsalsbordet i vardagsrummet. Inte så vackert med nu har jag nog blivit hemmablind för det och slutat störa mig på det =). Tack för att du länkade till min sida = ) Kram/ AP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...