12 februari 2010

Pojken som somnade i sin egen säng!

 IMG_3684

Nu har det hänt! Max somnade i sin egen säng alldeles ensam för andra gången i kväll! Och det var inte ens speciellt komplicerat. Därför tycker jag att det är god tid att visa Max säng som jag faktiskt lite skäms över att jag inte bloggat om tidigare. Den är nämligen nog ett av de bästa fynd jag gjort! Råkade nämna för en bekant att vi var ute efter en gammal utdragbar säng till Max, och då kom hon ihåg att hennes släkting hade en sån på vinden. Hon hörde sig för, och hela 25 € ville de ha för sängen! Den är i perfekt skick, en meter bred (så man ryms bra två personer där..) Ännu en möbel som jag inte kan bestämma om jag ska måla eller inte.. Tycker egentligen att den är rätt fin som den är, men nog hade den ju varit fin som vit också.. Och det är kanske lite dystert med en svart barnsäng? Men den här sängen går ju lika bra till en vuxen också i framtiden. Den röda pallen fick jag som liten. Den har typ alltid funnits och jag gillar den skarpt!

IMG_3693

Och så har jag varit hemma idag – igen.. Har haft jätte ont i halsen hela veckan och inatt hostade jag jätte mycket och sov nästan inte alls.. Så här jag vaknade efter att äntligen ha somnat kände jag bara att jag måste vila idag. Och jag känner mig redan mycket bättre! Hoppas verkligen att alla sjukor skulle kunna vara över nu..

IMG_3699

Ovanför Max säng finns en hylla som jag ändrar om på ibland. Nu finns där en Tilda nalle som jag har sytt, en liten häst, ett M, en sångbok, lampan och ett bowlingset i trä, tillverkat i Bangladesh under etiska förhållanden. Inköpt i Emmausbutiken i Ekenäs.

IMG_3701

Bredvid Max säng finns en krokhängare med några favoritkläder. Pippitröjan som mormor stickat, “gubbyxorna” jag gjort, en tröja från H&M, ett par söta skor från loppis, en skyddsängel och en speldosa min bror hade som liten. Härligt retro!

IMG_3692

Max leker med en kulram. Ska han lära sig räkna också snart månne?

Jag är glad att blogginspirationen har kommit tillbaka! Hoppas den håller i sig! Hoppas också att Max tänker fortsätta med denna goda vana!

Trevligt veckoslut!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Louise sa...

Nåja...då var det projektet avslutat! :O) Sängen är verkligen ett fynd! jag tycker den är fin som svart, som äldre kanske Max också tycker att en svart säng är "tuffare" än en vit?? Några svarta detaljer till i rummet så är den ju perfekt! Sängen skulle vara ett "vill-ha-objekt" också för mig! Skön helg!

Katta sa...

Jag blev så glad när jag såg bilden på den svarta sängen den är superfin, tycker det svarta bryter så snyggt och snyggt med den lilla röda pallen med till. Vilken duktig liten kille som sover själv nu men det är klart i ett så fint rum så.Har också köpt tunika på lindex i dag :) Kram Katta

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken säng Max har! Tycker att den är ursnygg som den är. så skönt när de till slut kan somna i sina egna sängar. Tar ju lite olika lång tid, kan jag väl säga vis av erfarenhet:)

Ha en bra helg!
kram Ullis

Huset på kullen sa...

Vilket mysigt barnrum. Sängen är verkligen tjusig. Här måste väl Max trivas =)

Ha en skön helg! Kram Linda

Kamomilla sa...

Sängen var ett kap! Vilket pris alltså!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...