11 februari 2010

Ljuset!!!

Tänk vad mycket det kan göra? Dessa bilder tog jag idag då jag kom hem ca kl.17 och det var ännu så här ljust! Underbart!

Nästan så jag glömmer att jag har jätte ont i halsen och hosta ännu.. Den här förkylningen tycks aldrig gå över…

IMG_3617

Roligt att ni gillade min kamouflerade brandfilt! Självklart kan ni göra en likadan, blir ju bara glad om jag kan inspirera någon! Enkelt var det ju dessutom!

IMG_3621

Vita gnissliga tulpaner är så ljuvliga! Köpte hem en bukett igår då vi var och handlade. Man blir så glad av lite blommor nu och då! På tal om blommor, så har jag tagit fram och klippt ner mina Mårbackapelargoner från förra sommaren. Får nu se om det händer något.. Jag är rätt duktig på många saker, men speciellt gröna fingrar har jag nog inte..

IMG_3658

Och sist men absolut inte minst: Min vackra son! Som är inne i en sån trotsålder nu. Nej nej, int nu, Max själv o.s.v. Så försöker vi få honom att somna själv och att hållas i egen säng hela natten nu också. Än så länge har vi kommit till att sitta bredvid hans säng. Utan att hålla handen. Måste kanske tillägga att vi började på torsdagen förra veckan med att man måste ligga bredvid honom och hålla handen för att det skulle gå.. Får se hur det går ikväll.. Men annars är han världens ljuvligaste och kramgoaste!

6 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Javisst är det härligt när ljuset återvänder :O) Tulpaner är alltid vackra, liksom din underbara son (trots totset ;O)
Skön helg! Kram Mia

Kamomilla sa...

Ljuset ljuset är härligt!! äntligen ser mjag något när jag går ut med hunden! Det blir längre länkar nu :)

Han är så söt er grabb!!! :D

Barandfiltsgrejen ska jag fixa, bara jag hinner. För den är bara så fin!Men jag har massor annat på gång just nu.

Louise sa...

Visst är det alldeles underbart när ljuset återvänder! Ni har ju kommit en bit på väg med sovande - lycka till att få projektet slutfört :O)

od Andulky sa...

Så söt han är! Kan bara hålla med om ljuset, UNDERBART!

LillaBarn sa...

En sån Max ha jag med... Fast han är bara 19 månader ännu. Syrran (som är 3 och lite till) är fröken kan själv, och har varit ett bra tag. Försöker man hjälpa till, så lägger hon sig ner som en tjurig katt. Tur att man har gott om tålamod. Och tid.... Fast underbara är de. Vad söt han var din Max, nästan lika söt som min ;-)

Lilith sa...

Det är verkligen härligt när ljuset återvänder! Man blir genast på bättre humör och får mer energi att ta itu med saker.
Tulpaner är jättefina, och passar så bra nu när ljuset återvänder! Hade tänkt köpa en bukett att sätta i min nya Ikea-vas igår, men tänkte att vi ska ju ändå bort i helgen, så då kan jag lika gärna göra det nästa vecka istället så jag hinner njuta av dem när de är som bäst. :)
Lycka till med sovträningen med din söta son! Förstår att sånt kan vara jobbigt, men det ska nog gå med lite tålamod...
ha en fin helg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...