13 mars 2010

Jag är såld!

Via en vän på Facebook hittade jag in till den härliga nätbutiken Lundagård. Här kunde man göra av med mycket pengar. Lyckligtvis har de faktiskt riktigt förmånliga priser och postkostnader. Också till övriga länder än Finland. Verkligen värt ett besök! En sådan här beställning skickade jag in och summan (med postkostnader inräknat) blev ynka 40 €. Nog är det ju pengar det med, men det är ju faktiskt lönedag på måndag..


Liten zinkskopa, griffeltavla 17x25 cm, svarta siffror att klistra fast någonstans.., 2 små griffeltavelskyltar, pappersetiketter, 2 meter grått band, zinktermometer, skylten 19 (vårt husnummer) Samtliga bilder är lånade från Lundagård.

För övrigt så är jag hemma med en sjuk Max. Var igår också. Feber och igår kväll kastade han upp.. natten gick lyckligtvis bra, men är en ganska så slö och trött Max idag. Tyvärr måste vi ställa in en träff med en vän jag inte träffat på länge, men annars ska vi nog bara ta det lugnt.. Lite smågrejer ska jag försöka fixa.

Så har jag lyckats glömma bort mitt inloggningsnamn på min dator.. så måste nu använda Peters dator.. Hoppas jag får det fixat i början av nästa vecka.

Ha en skön helg!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Verkligen fina saker du hittat, en ljuvlig butik!

kram Mia

Louise sa...

Fina saker du beställt! jag har läst bloggen Lundagård men faktiskt aldrig varit in och kollat butiken! Hoppas Max tillfrisknar fort! Ha en bra fortsättning på helgen! Kram

Kamomilla sa...

Härliga saker, de har en fin butik. För att inte tala om deras blivande hem (kollade du bloggen också)

Hoppas lillkillen kryar på sig fort och att inte du ligger och spyr just nu...

Sanna sa...

Vilka uderbara saker du hittat!Jag gillar också Lundagård. har inte beställt något ännu, men är ofta in och kollar på allt fint. Ja visst är våra vimplar jättefina!Du valde precis rätt tyger och de är verkligen välsydda!Tack igen! De vita skålarna har jag köpt för 1,90e/st från Anttila. Det fanns även i andra färger. Jag har varit supernöjd (de tål även maskintvätt och mikro).

Trevlig fortsättning på helgen!
Kram Sanna

Katta sa...

Men många fina saker blev det i allafall för pengarna, gillar verkligen de där skyltarna. Hoppas lille Max blir bättre snabbt.Kram på er från Katta

Malin sa...

jag blev faktiskt riktigt överraskad över att du inte kände till Lundagård, Lotta. Kul att du gör det nu, har på känn att du kan komma bra överens med deras sortiment :) Det är en av mina bästa och äldsta vänner som har Lundagård, hon är så väldigt duktig på det hon gör.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...