07 maj 2010

Det är insidan som räknas!

Ännu lever vår rabatt trots en del nattfrost.. Själv känner jag mig inte så levande. (Nåja, kanske lite överdrift) Är hemma idag med någon konstig flunssa. Är trött och slut och täppt emellanåt. Säkert samma som Max haft nu en vecka.. Var på väg till Ekenäs idag, men vi får nu se hur det blir..

Jag lovade för länge sen att jag skulle visa er hur Max klädskåp blev. Ännu är det inte målat på utsidan, och jag börjar egentligen tycka att det känns onödigt att måla allt vitt.. Vi får se.. Orsaken till att jag inte bloggat om det tidigare är också att det egentligen borde målas på insidan ännu. Har målat själva skåpet en gång, men inte hyllorna alls. Men så bestämde jag mig för att nu får det vara så här, vad spelar det för roll egentligen.. lite mindre prestationsångest måste man ha..

Tidigare var skåpet alltså bara för att hänga kläder i, och har mest fungerat som skräpsamlare sen vi fick det. Men eftersom Max växer, och hans kläder blir större och fler, så var det dags att göra något åt saken.

IMG_5508

Nu finns det fem små hyllor, en lång hylla och ca 40 cm att hänga kläder på. Räcker helt bra för tillfället!    Lådan längst ner är faktiskt tom ännu.. men tror att det ska bli skor där..

IMG_5509 

inspiration M bloggen kan ni se det senaste tillskottet i klädskåpet!

Ha en skön helg!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Tjusigt! Perfekt med utrymme för små kläder.

Kram Lina

Anonym sa...

Så fint skåp! Precis ett sånt som jag letar efter :) Tycker att vitt o träfärgat är en vacker kombination, så hos oss har vi nog av båda färgerna.

Åsa

Ullis/Leva på landet sa...

Tycker att skåpet var jättefint. Härligt att få plantera. Väntar till på söndag med att köpa lite mera växter. Jag går in på instrumentpanelen och väljer inlägg. Där väljer jag redigera sidor och lägger till de sidor jag vill ha. Vet att jag har klickat i på prov från blogger på instrumentsidan och valt en ny mall och redigerat på den nya knappen malldesign som man få då. Detta blev rörigt. Hör av dig så kan jag förklara mera om det behövs.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...