29 januari 2011

Rom!

Kom på att jag ju inte berättat för er bloggläsare att jag och Peter ska åka till Rom i mars! Alldeles ensamma! (med bebisen i magen såklart, Max fick åka till London i magen han.) Max blir i trygga händer hos mormor och morfar!

Hotellet vi kommer att bo på heter Hotel Camelia och enligt bilderna de har på hemsidan så verkar det iallafall riktigt i min smak! Okej, inte badrummets kakel kanske, men som hotell ser det riktigt stiligt ut tycker jag! I slutet av mars borde det vara ganska så vårigt och varmt där, och då vi kommer hem så har all snö smält. Har jag bestämt.. Ingen av oss har varit i Rom förr, så det blir spännande!

image

image

image

image

En helt ledig lördag är det idag. Ganska så skönt efter en flunssig vecka. Moster Petra kommer på besök senare och stannar över natten. Roligt med lite sällskap och en tid sen hon varit här ensam också!

Har blivit inspirerad och sytt lite i veckan t.o.m. Fast jag varit ganska trött av flunssan.. På inspiration M sidan finns en liten del av resultatet.

Annars har jag mest gått omkring och plockat idag. Städat lite, tvättat lite, dammsugit lite. Gick igenom alla våra pappershögar (inklusive sådant som redan förpassats till pappersinsamlingen) och hittade några försvunna försäkringspapper. Tur att jag inte fört bort dom ännu.. En stor hög väntar på att Peter ska gå igenom och sortera. Brukar ta sin tid..

Imorgon går jag in i vecka 20! Snart halvvägs! Spännande! Det är en livlig bebis där inne som sparkar och boxas mycket redan! H*n börjar redan kännas som en del av familjen, då h*n reagerar speciellt mycket då Max pratar och leker i närheten. :) Vi var ju till rådgivningen på onsdag, och allt var riktigt bra! Nästa gång är det redan dags att gå igenom papper som ska till FPA, så att man får  några pengar sen då det är dags.. Min föräldraledighet kommer att börja den 20.5, men jag har semester att ta ut, så kommer att ta ledigt fr.o.m den 2.5. Inte alls fel att vara ledig på våren!

IMG_0401Igår var det så här ljust ännu då vi kommit hem! Vid 17-tiden alltså. Så skönt att det börjar bli ljusare!

Nu tror jag att jag och Max ska ta och klä på oss och traska iväg till butiken. Posta försäkringsbrevet och köpa lite förnödenheter och något gott tills ikväll!

Ha en skön helg vad ni än håller på med!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Lotta sa...

Nämen...vad fint du textat för hand *fniss*. Hur fick du det här gjort. Jag vill oxå ha annan text . De som finns som alternativ är crap... Kul att ni mår bra ovh det är ju ett gott tecken med en lien buse där inne i magen... Njut av helgen

Kamomilla sa...

Vad spännande med en resa!

Louise sa...

det låter alldeles härligt med Rom i mars!!!

loppan sa...

oj va fin din blogg e! o vikket hotell, ser ljuvligt ut! Hoppas ni får en riktigt lyckad resa!!
kram

Sara Mårtensson sa...

Härligt att du snart är halvvägs och så spännande och roligt med en resa till rom! Jag vill också åka någonstans ;-)

Ha det fint!

Kram Sara

Ps. Vad mycket fint du sytt!

Alessandra sa...

Det ser jätte fint ut!

Lilith sa...

Vad härligt att ni ska åka till Rom på tumanhand! Har själv bara varit på flygplatsen i Rom så själva staden känner jag inte alls till, men där finns säkert mycket att se och göra! Hotellet ser ju riktigt bra ut, själva fick vi erfara när vi var i Italien på bröllopsresa att hotellen där överlag är dyra men ganska spartanska enligt vår finska standard...
Ha det så bra! :)

cinah sa...

Gud så mysigt att åka till Rom =) skönt att få lite xtra vårkänslorna samt ladda batterierna inför förlossning & bebis =)
Ja hoppas oxå verkligen på att ja kan ta mig iväg på en liten resa innan våren kommer hit..Önska kan man ju ;-)
Kramkram & sköt om dig/er <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...