05 maj 2011

Bara jag.

Hemma för tillfället. Peter åkte iväg på jobb och Max fick plats i Mannerheims barnskyddsförbunds klubb för 3-4 åringar. Efter att alla ha varit hemma nästan en vecka, så kändes det bara som att Max nog behöver något annat också.. Nu är det ju bara tre gånger kvar av klubben för våren, men det är ändå någonting. Och han tyckte genast att det var roligt och hittade leksaker att leka med. 9-11.30 har jag alltså tid att göra precis vad jag vill.

Och just nu vill jag bara gå och lägga mig.. Har gått och fått någon konstig vårflunssa.. Snorar och hostar och är allmänt matt.. Typiskt..

Så en annan sak. I höst fick jag äntligen lite tulpanlökar i jorden. (Efter att vi bott här sen år 2006..) Blev så glad då de klarat den kalla vintern och började titta upp. Men månne inte någon sork varit där och ätit upp typ alla lökar! Grr! Tar gärna emot tips för hur man får bort sådana.. Eller iallafall hur man ska få dem att inte tycka att tulpanlökarna är så goda.. Så typiskt då något jag odlat för en gångs skull klarat sig.. Brukar inte gå så bra alltid..

IMG_9071

Så här fina hade tulpanerna kanske blivit.. snyft..

Veckan som gick, gick väldigt fort.. Vi har hållit på med det där garderobsprojektet nästan hela veckan och eftersom vi alla varit lite flunssiga så har det tagit på krafterna.. Men det börjar bli såpass klart så jag kan börja fylla på med grejer. En ordentlig rensning lär det nog bli, för annars får vi inte plats med allt.. Så mera förvaringsutrymme har vi nog inte fått, men däremot mera väggutrymme i sovrummen.

Svårt att få bilder på utrymmet, men här kommer iallafall ett försök. Övre bilden fotat inifrån och nedre utifrån.. Vi valde att inte sätta upp några gipsskivor på insidan utan målade allt vitt istället. Lite slarvigt på sina ställen, men väggarna kommer ju ändå att täckas in med kläder och saker..

IMG_1193 IMG_1197

IMG_1211

Och så var det ju soffan! Ett extra “stressmoment” i vardagen är det ju nog med en vit soffa, kan jag erkänna.. Men jag ville ha en vit soffa så nu får jag vara glad! Nu gäller det ännu att hitta någon mysig soffkudde och filt.

IMG_1210

Ett sånt inlägg blev det idag..

Nu har jag ca en timme tid på att vila, vilket jag tänker göra. Ha en skön torsdag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Lotta sa...

Ser fint ut. Gillar soffan (såklart). Jag har ett lurvskinn på vita soffan som sittskydd. Jätteskönt att sitta på och visst skyddar den ju lite. Jag tror du har pollenallergi... har just nu båda pojkarna hemma med samma symptom.
Njut av din lediga tid.

Kamomilla sa...

Vad jobbigt att du inte mår bra. :( Hoppas det går fort över så du har tid och ork att fixa med garderobsprojektet.

Louise sa...

Inte roligt att känna sig hängig...Krya på dig!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...