02 maj 2011

Semester!

Idag är det min första riktigt lediga dag! Skönt men lite vemodigt samtidigt.. Kommer att åka till jobbet och ta “avsked” ordentligt om en par veckor, eftersom så många var borta den sista dagen..

En hel del projekt har vi samlat på oss. Kanske nästan två månader tills lillebror kommer till världen, så jag hoppas på att få må bra så vi hinner med allt! Igår, på 1:a maj började vi (Peter) riva våra gamla garderober. Nu kan man gå igenom hela övre våningen från vårt rum till Max rum. Han tyckte såklart det var lite lustigt.. Tanken är att vi ska bygga en “walk in closet” istället. Vi får mera väggutrymme på det sättet. Vilket behövs eftersom vi snart ska få plats med en bebis i vårt rum! Hoppas bara att vi får plats med alla saker som fanns i garderoberna.. För det var inte lite det.. Tänk att man har så mycket saker! Utrymmet kommer att bli lite större än vad det varit, eftersom vi försöker göra väggarna lite rakare. Det betyder att Max rum/barnrummet blir kanske 1,5 kvadratmeter mindre, men mera lättmöblerat.   Stökigt är det nu, men det är ju roligt att fixa :) Och inte kommer man nu att kunna dansa vals där inne, men hoppas ändå att det blir bra..

IMG_1162IMG_1175

Valborg firades lugnt, med besök till Vårdberget och så åkte vi hem och åt knackkorv, potatissallad och drack hemlagad mjöd. Väldigt lite bekanta människor på Vårdberget i år också..

IMG_1151IMG_1130IMG_1149

Idag är Peter och hjälper syster Petra och hennes pojkvän Daniel att flytta. De var här i morse och tog med sig vår gamla soffa, så nu fick den nya Ektorpsoffan sin riktiga plats! Och jag är nöjd! Ska nog visa bilder en annan dag då jag hunnit fixa lite..

Max ska troligtvis få en liten kusin den här veckan så vi väntar med spänning!

Ha en skön vecka!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Lotta sa...

Oj vad skönt det måste vara att få vara hemma...hoppaa bara att du mår bra ända till d-day! Kul med remont...det blir säkert fint trots att det är stökigt nu . Visst är det konstigt hur mycket det samlas i skåpen. Vi har ett klädrum som innehåller tusen andra saker än KLÄDER. Bord städas nån dag...
Ha det så bra, säger Ingeborg som inte orkar logga in....

Lotta sa...

Hon loggade sej ändå ;)

alegni sa...

vilken tjejtjusare den grabben kommer att bli! man smälter ju för hans ögon...
hoppas, hoppas du kommer att må bra de närmaste två månaderna (och alla månader efter det också, givetvis), för sen när nykomlingen anlänt blir det inte så mycket tid över för renovering och sånt stuff.
ha en skön maj!

Kamomilla sa...

Oj då, inte lite stökigt! ... :)

Vad stor Max har blivit- man riktigt ser att han växer in i storebrorsrollen!

StrandviksVillan sa...

Hehe - det brukar vara så lagom mysigt när man har sån röra hemma ;)

Jösses vilken sötis Max är!
Härligt att få en liten jämnårig kusin med ert knytte.

Hoppas du mår bra! Take care!

Gardenhouse sa...

Vad kul med renovering och så fint och praktiskt det lär bli!!!
Ha nu en skön ledighet,
kram Sussi

Louise sa...

Låter sååå skönt med semester! Skoj med ny kusin också ;)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hjälp vad länge sen jag tittade in hos dig. Konstaterar bara att tiden går ruskigt fort "these days"

Kram Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...