10 maj 2011

Lavendel och rost

Nu är det sommar hörni! Men de har väl lovat kallare till slutet av veckan så man får njuta nu..

Idag (igen!) blev det ett Ikea besök. Den här gången som sällskap och chaufför till syster+pojkvän. Fast inte kan man ju komma hem tomhänt heller.. Blev faktiskt mera köpt än jag tänkt.. Två krukor lavendel, en bilmatta till Max (den han hade var en tunn sort med skumgummibotten som börjat smula. Smått äckligt..så den slängde jag.) batterier till brandvarnarna och ett helt eget nytt badkar till lillebror. Kan tänka mig att Max blir lite svartsjuk annars om vi börjar bada bebis i hans badkar. För han använder det fortfarande, då vi inte har någon lust att fylla hela vårt stora badkar varje gång han ska bada..En låda med bestick blev det också eftersom de vi har hela tiden tar slut..

IMG_1399

Det här är ju bara sån där “fusk” lavendel.. Skulle vilja ha sån där riktig som övervintrar. Någon som vet var man kan inhandla sån i Åbotrakten? Men den här får duga så länge!

IMG_1398

Hade tänkt plantera lavendeln där vi gjorde rabatt ifjol, men så måste jag bara testa.. De rostiga rördelarna är sådana som blev över då vi installerade brashjärtat tidigare i år. De var perfekt storlek så tror nästan de får bli där!

Försöker få lite liv i inspiration M, så bli gärna medlem i facebookgruppen om du inte redan är det! Planerar en liten tävling där..

Ha en skön fortsättning på kvällen och veckan!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det blev ju jättefint med lavendeln i de rostiga rören.Sånt där gillar jag! :)

Jenny sa...

Rost och lavendel gifte sig underbart fint!

alegni sa...

kanonfint med lavendel! det måste jag också köpa hem i år.

Frida sa...

Det är så fint med lavendel, snyggt att plantera dem i de rostiga rören.
Trevligt med ett Ikea besök!
Kram Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...