12 maj 2011

Nyfriserade!

Igår kom Max och jag äntligen iväg till frissan! Resultatet blev riktigt bra, men vägen dit var lite komplicerad.. Hade lovat Max att han skulle få cykla. Gick en par steg framför honom, och mitt i allt låg han i diket. Han hade tittat på träden sa han.. Och jag var inte tillräckligt uppmärksam. Allt gick bra, men det var ett blött och smutsigt dike. Så vi fick vända om och byta kläder.. Svettiga kom vi fram och inte skulle han ju alls klippa sig sen mera. Vi var ensamma med var sin frisör, så den ena klippte mig medan den andra lekte med Max. Och försökte övertala honom.. Vi hann ju med lite frisörsnack också, och det kom fram att den ena bor riktigt nära oss och visste precis vem som bott i vårt hus före oss. Det är rätt trevligt att bo på ett litet ställe! Och i skogen som Max säger ibland. Nu då han börjar bli äldre så märker man hur mycket han uppskattar skogen bakom huset.

IMG_1416 IMG_1431

Någon magbild har jag inte visat på en tid så här kommer en. Med ny frisyr och allt :-) Vecka 33+4.

Idag får vi hem Peter! Ska bli skönt att få hem honom och också få lite fixat med garderobsprojektet! Och alla andra projekt.. Snart börjar det bli stressigt att hinna med allt.. Men försöker nog ta det lugnt också!

Imorgon ska vi till rådgivningen, alltid lika spännande!

Ha en skön dag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Lilith sa...

Oj, det var ju tur att det inte hände nåt värre än att Max blev våt och smutsig när han drattade ner i diket! Hihi, känner igen det där att han inte ville bli klippt, sån var jag också när jag var liten minns jag... Fin i håret blev ni båda två i alla fall!
Vad kul att frisören råkade veta vem som bott i ert hus förr! Sånt är ju alltid spännande att få veta. Det har sina fördelar med att bo på ett litet ställe! :)
Ha det så bra och sköt om dig och magen! Kram

Kamomilla sa...

Vad fina ni är, båda två!

Lottaspace sa...

Dumma blogger.. här fanns en par kommentarer som raderats.. grr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...