13 maj 2011

Sommar & Sol!

Inte idag kanske, men igår kom Peter hem igen! Alltid lika skönt att få hem honom och speciellt nu då jag är ledig. Vi kunde åka och handla genast och det är ju bara så skönt att handla innan butiken fylls av stressade människor.

Jag sov mycket dåligt på natten då min mage beslutat sig för att vara krånglig, men mådde helt bra på morgonen och efter en god grillmiddag på altanen i solen kändes det prima!

IMG_1434

Peter ville ha ut hjälpbordet som jag byggt då jag studerade, så en liten byrå som blev över från syster Petra, hamnade på den platsen. Får se hur länge den får stanna.. har lite andra planer för den.

IMG_1433

IMG_1437

Lantliv sommarhem fick jag i namnsdagspresent! Så skönt att bara ligga och vila i solstolen och läsa! (eller kanske mest titta på bilder första bläddringen..)

IMG_1438

Mina sommarkillar! I bakgrunden står alltså hjälpbordet som kommer att få bo på glasverandan under sommaren så man lätt får ut det då det är dags att laga mat!

Idag var vi till rådgivningen och allt var bra med bebisen! Mitt hemoglobin däremot var ganska lågt, så nu ska jag börja äta järntabletter. Men det är ju inte så länge kvar mera faktiskt. 43 dagar till beräknat datum idag! Veckor som kommer att gå fort!

Sen åkte vi till Bauhaus och skaffade kakel som ska sättas upp i bastun. Vi hade en brandkontrollant här för en tid sen, och han gillade inte panelen i bastun.. Den var för nära ugnen. Så Peter har rivit bort den och nu ska det komma såna kakel som ser ut som tegel där istället. Får se om vi får det gjort under hans lediga vecka. Skulle vara helt skönt med bastu igen, länge sen sist.

Så har vi kommit lite framåt i sovrummet. Panelerna från taket som ramlade ner då vi rev de gamla garderoberna är nu på plats igen. Väggarna slipade så imorgon ska vi försöka måla och få upp lister! Sen vill jag bygga spjälsäng och åtminstone få ett rum helt klart!

Ha en skön fredag! Vi ska äta plättar, Peter se på ishockey och jag ska se om jag orkar sy lite.

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Hulda sa...

Hei! Trivelig blogg du har. Liker stilen din. Flotte bilder, fin kommode, og den døren i panel var stilig! :) Bor selv i et over 100 år gammelt hus nord i Norge, mange fine, gamle detaljer her i huset også. :) Koselig å titte innom deg. :) -Husfruas Memoarer-

alegni sa...

skönt att allt är okej med bebben där inne i magen. angående järntabletter - ta obsidan, för dem får man inte trög mage av.
jobbar peter på båt då det låter som om han är borta längre perioder åt gången?
låter gott med plättar. förresten låter allt ätbart gott nu när jag kör med en soppdiet en vecka eller två. suck...
ha en skön fortsättning på helgen!
kram

Louise sa...

dina levendelkrukor kombinerat med rost är härliga!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...