27 september 2011

Borden flyttar runt..

Ni vet säkert hur det är. Behoven förändras. Och smaken. Man måste flytta om lite ibland. Och då behövs det kanske något nytt och något blir överlopps. Så har det gått hos oss nu. Bordet vi fick till köket i somras var fint, men nog lite för litet.. Speciellt då det inte är så väldigt länge kvar tills Theo kommer att börja sitta i matstol. Några månader bara. Så mina föräldrar hade ett köksbord överlopps som nu står i köket. Och det är nog det mest passliga i storlek som vi haft hittills. Det gröna bordet var så.. grönt.. Pörtbordet var för stort. Och det senaste halvmånebordet lite för litet.

IMG_3626

Det här bordet passar dessutom bra ihop med stolarna. Benen är mycket lika. Smalnar av nertill. Funderar på att stansa fast en vaxduk över bordsskivan.. Får se.. Och platsen för matstolen står tom och väntar.

IMG_3618

Halvmånebordet fick flytta in i  vardagsrummet och det känns lite ljusare eftersom benen är vita. Kappsäckarna under bordet innehåller  färdiga inspiration M produkter. Lätt att plocka fram då det kommer intresserade kunder hem till oss. Och dessutom så fina i inredningen!

IMG_3615

Så detta bort är nu lite överlopps.. Finns till salu här om någon är intresserad. Kunde ju sänka priset och få det fortare sålt, men betalade själv typ samma pris då vi köpte det. Vi köpte ju det som köksbord, men det fungerade aldrig så.. För stort för vårt kök och lådorna ställer till det. Ryms inte en stol (i alla fall inte våra) mellan bordsbenen. Trodde redan att jag fått det sålt, men hon som var intresserad behövde ett större bord.. synd.. hade varit skönt att få bort det. Om ingen nappar snart, så får det flytta ner i källaren och vänta.. Det är ett fint bord, men vi har inte plats för det just nu..

Vardagen är igång igen. Max har varit till parken både igår och är där just nu. Härligt höstväder där ute också! Hoppas det håller i sig till eftermiddagen så vi kan gå ut och städa lite på gården. Jag och min kompis J ska sälja lite grejer på loppis fr.o.m. torsdag, så håller också på att prissätta och gå igenom skåpen. Tycker inte det var länge sen vi förde en hel bil full med saker till loppis, och nu finns det hur mycket som helst igen.. Är inne i en rensa och organisera period för tillfället. Får se var det slutar..

Sömntutan Theo sover i vagnen för tillfället, så ska passa på att fixa sådant som inte går att göra då han är vaken. Ha en bra höstdag!

(och tack annars till er som “bekände” att ni är här inne och läser, roligt att veta några nya iallafall! )

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ett sånt vackert bord du har till salu. Jag skulle slå till om det inte var så att vi redan har alla bord vi behöver :)
Här har vi också riktigt vackert höstväder i dag!
Kram Kicki

Kamomilla sa...

Behoven förändras ständigt- så är det bara. Man får gå efter det och göra om så det passar för tillfället! Väldigt fint bord! hoppas det hittar en ny ägare. jag blev snål, men vi har redan ett klaffbord i förrådet..

alegni sa...

åh, jag tycker klaffbord är så fina, så jag är jättejätteharmad över att vi inte har rum för ett här hos oss. annars hade jag hoppat i bilen och kört till åbo bums!
ert nya köksbord passar som gjutet in med stolarna.
ha det gott i höstsolen!

Galleri MochB sa...

Tycker det överloppsbordet är jättefint, och att du skall spara det i källaren. Man vet ju aldrig... ;O) Det nya är också fint och kommer att blir perfekt med en faststansad vaxduk. Så praktiskt att kunna byta ihop saker man inte behöver!
Ha det bra. Kram Mia

Livet på Sjögård sa...

Hmmm, vad fint bord du lockar med... men jag har samma problem, utrymmesbrist. Så trist! ;)

StrandviksVillan sa...

Jäfint bordet du tänker sälja. Är du nu riktigt säker på att du inte i framtiden får plats med det nånstans... ;)

Skulle nästan våga påstå att bordet och stolarna hör ihop, dom ser precis ut som dom vi hade hemma när jag var liten! Farmor hade också likadana stolar, fast med träfärgad sits.

Ha det så bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...