08 december 2011

Saker man kanske gör då man inte fått sova tillräckligt

 

  • Borstar tänderna med barntandkräm för att man inte orkar gå ner i källaren där den vuxna tandkrämen finns
  • Äter smörgås till lunch för att man inte orkar göra mat (fast man egentligen vill ha mat och inte smörgås..)
  • Går omkring i opar strumpor hela dagen eftersom de var de som låg där på det kalla golvet då man steg upp
  • Glömmer bort att sätta fast säkerhetsbältet på bilstolen och åker iväg och märker det först då man kommit hem. Och får dåligt samvete, för sånt får man inte glömma.
  • Lämnar efter sig en massa saker för att man inte orkar plocka upp dom. Glömmer bort eller märker inte att dom finns där, och snubblar över dom.
  • Glömmer bort att knäppa amnings bh:n efter avslutad amning. Märker det då man är i butiken.

Bara några exempel.. Behöver jag säga att jag är glad över att Peter kommer hem idag? Han har lovat ta åtminstone en natt. Vet ju redan nu att jag inte kommer att kunna sova ändå, men man kan ju försöka..

IMG_6503

Theo ser lite snopen ut över att han väckt hela huset.. I morse vaknade vi kl.6.00. Då kan man inte göra så mycket annat än knäppa på något barnprogram på tv:n. En av Max favoriter just nu är The Snowman.  En ganska mysig vinter/jul film!

IMG_6508

Igår introducerade jag potatis till Theo. På riktigt alltså. (Tänkte nu ändå ge puré tills han vänjer sig vid smakerna, och börja med plockmat sen då han vant sig och lärt sig sitta ordentligt.) Inga glada miner.. Men ska fortsätta med det nu några dagar så han vänjer sig vid smaken. Imorgon ska vi till rådgivningen så får se om de kan komma med några smarta råd. Gällande ätande och sovande och sånt..

Och så ska jag också berätta att pepparkakshuset i förra inlägget alltså inte bor hos oss, utan våra gäster tog det med sig hem. Men kan ta bild på det om jag besöker dom så länge det finns kvar! Vi har som “tradition” att laga ett Muminhus som pepparkakshus

Ha en bra torsdag!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Voj voj.. det är inte lätt att vara hemma mamma... Nöden har heller ingen lag. Bara att göra som man vill. Bh-n är ju lite onödig ifall man glömmer knäppa fast den.... ;). Opar strumpor är ju inne nu - i alla fall går min dotter så- kanske det är pop i Åboland....
Hoppas det blir en fin dag för er idag! Kram

Kamomilla sa...

Uh, vilken jobbig period nu. Och tänk, fjorton år senare får man banne mig inte upp dem ur sängen ens med milt våld!!

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! Tur attdu får lite avlastning. Kan förstå att det inte kan vara så lätt att vara ensam...
Men dina små är nog så sööta !
Kraamar
Sanne

Anna-Paulina sa...

Jag minns den babytiden som att man var lite av en zombie. Båda mina barn har haft kolik. Så det var många månader med på tok för lite sömn. Dina barn är väldigt söta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...