31 januari 2012

Golvet

Om man ska ha något gjort så får man göra det själv. Känns lite som mitt motto för tillfället. Det är ju inte helt sant, men hade jag inte satt igång med det här så hade det nog inte sett ut så här idag. Nu är trägolvet framme, förutom lite skiva på några ställen där det står tunga möbler och en massa parkettbitar.  Men fint såhär långt!  Kan knappt hålla mig innan jag ska få börja nåta golvet! Lär nog gå åt några tuber skulle jag tro.. Men vi ska ju handla lite gipsskivor och material till väggarna också, så får väl ta ordentligt med nåtningsmassa/fogmassa i samma veva så det inte tar slut i mitten.

golvet

Jag tänker att Peter kan ju måla taket så kan jag börja nåta golvet. Jag är ivrig som en ekorre.

Idag var vi också så ivriga så vi åkte buss in till Åbo, gick på familjecafé, släpade oss på loppis och köpte tre gamla dynvar, ett bebislakan med spets, en skjorta till mig, en body till Theo och en borg. I plast. Den hade jag gärna lämnat hemma, men Max var envis, Theo fick varmt och började gråta och jag var hungrig. Så nu har vi en plastborg och Max tyckte att jag skulle tycka att den var fin.

borg

Sen släpade vi oss vidare för att träffa Theos gudmor och äta en sen lunch. Jag och hon alltså. Barnen fick nog mat på familjecafét. Max tryckte i sig nästan en hel Brahemuffins. Spillde ut ett glas vatten. Ställde till med en scen och gick nästan ut i bara ylledräkten. Men jag och gudmor fick mat i magen och vi hann hem med den buss som vi planerat.

Imorgon är det klubb och det blir februari, och sen är det redan torsdag och pappan kommer hem igen.

Och vi har ännu inte fått vårt värmesystem utbytt. Börjar tappa hoppet totalt. Snart söker vi skadestånd för psykiskt lidande.. Eller något…

2 kommentarer:

anne sa...

Golvet blir säkert jättesnyggt!
En händelserik dag har ni haft! :)
Anne

Petra sa...

Golvet blir ju URsnyggt! Duktigt syrran!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...