30 januari 2012

Kofot och småspik

Så här ser man inte mig så mycket just nu (och ni kan ju försöka se förbi söndagsfrisyren och utebyxorna..) Fin tröja har jag iallafall. Den köpte jag på Stadsmissionen senast jag var i Stockholm.

IMG_8138

Hinner inte sitta vid datorn just nu. Tv kan man inte heller se på, för sladdarna är utdragna. Men det gör ingenting, för jag springer omkring med kofoten och fixar och donar. Känns så  väldigt bra att jag en gång “får” jobba ordentligt med en renovering. Oftast brukar jag bara gå omkring och städa och hålla i då det ska skruvas. Men det här kan jag göra själv. Och då vill jag också göra det. Och fastän listan på allt som ska göras är lång, så tycker jag bara att det är roligt! (hittills iallafall..)

IMG_8153

Ingen moster har vi haft här idag, men vi har klarat oss ändå. Har fortfarande lyckats hålla köket städat, varit ute på promenad och lagat mat.

IMG_8158

Det som är så bra med den här renoveringen är att man kan fortsätta då barnen somnat. Inte kanske med sådant som har jätte hårt ljud, men de sover nog oftast som stockar  bara de somnat. Ikväll rev jag bort skivorna från golvet i rummet som ska bli sovrum/syrum. Och så rev jag också ut en himla massa spikar..

IMG_8130

Men nu ska jag nog gå och lägga mig för imorgon ska vi till Åbo igen, och gå på familjecafé och äta lunch med en gudmor.

5 kommentarer:

Petra sa...

Nämen vad du pysslar på, vad duktig du är! Och vilka fina bilder du hade i inlägget ;) Puss syster!

Kamomilla sa...

Vad duktig du är! Skönt att kunna göra själv, så kan ni få det fortare framåt!

Hildas hem - Sofia sa...

Bra jobbat! Det är verkligen kul att hålla på med sånt där när man kommit igång - och så vet man ju att allt kommer att bli bättre :)

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

Anonym sa...

Hej! Just nu har jag två tävlingar i bloggen!

En där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :)

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

Och en där du kan vinna en supersöt nalle från kramdjursbutiken.se:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-nalle-fran-kramdjursbutiken.html

Kika gärna in och var med i tävlingarna :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)

Chubby N Chieque sa...

Hej Lotta,

Gud! det låter spännande med ditt projekt och OJ... med småttingar!

Theo blir en stor kille oxå. Vad tiden går! Känns att Max var så liten först i träffade här på bloggen? Livet är underbart.

Ha det lugnt nu och sömn sött.

Kram,
/chie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...