11 januari 2012

Theos hörna

Kom på att jag ju bara skrivit om att vi flyttat Theo till Max rum (eller kanske man borde börja kalla det Max och Theos rum) men inte visat några bilder. Så det blir ett inlägg till idag. (Det har jag för övrigt tänkt en del på.. hur ofta inläggen kommer. Fr.o.m. nu får de komma så ofta eller sällan som det råkar sig..)

IMG_7473

här såg det ut då Max var bebis.

IMG_7476

Hyllan kom upp först igår.

IMG_7479

Här intas nattmålen.

IMG_7482

Den stora blå dynan har jag sytt av en herrskjorta i storlek väldigt stor.. Dynan med giraffen fick vi av min vän S då Theo föddes. Bladen har jag nångång i skolan tryckt (ett tyg som jag gett till jobbet) och giraffen har en arbetstagare broderat. Den är så fin!

IMG_7484

På hyllan finns en fin Pentiknalle som Theo fick av J+familj, en liten häst som jag köpte på Kårkullas julmarknad för några år sen. En Tilda-nalle som jag sytt, och kaninen Herbert som J sytt. T:et hittade jag på loppis (innan vi bestämt att Theo skulle heta Theo) De små tossorna är Vans i storlek mini som Max fick av moster Maria och Simon. Lilla Kaninen var en dopgåva av gudmor och den lilla silverasken fick Theo av sin gudfar och den innehåller hans första avklippta lockar som prästen klippte av på dopet.

IMG_7490

Ett vimpelsnöre

IMG_7494

Och den fina broderade tavlan som Theo fick av sin gudmor hänger ovanför sängen!

Nu ska jag försöka städa lite.. (Men det är ju så mycket roligare att blogga..) Skulle gärna också sy lite idag, då den nya Ottobre tidningen kom med en massa fina idéer. Max hade det bra i klubben och kom hem med en snöborg. (styroxbitar limmade på papper) Ikväll ska jag på planeringsmöte med Marthorna. Hoppas jag kan vara lite mera aktiv i år..

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å så fint! Kram Mia

Hildas hem - Sofia sa...

Så fint och mysigt rum! Tapeten är jättefin.

Så kul att jag kunde fylla dig med inspiration. Det gör mig glad! :)

Jag önskar dig en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...