22 mars 2012

Yllerumpa

Och så har vi klarat av morgonproceduren. Okej. Det är inte varje morgon, men då jag är ensam med barnen, och dom båda är vakna, och jag vill gå i duschen, så häller jag upp vatten i babybadkaret och plockar in dom där. Badkaret står alltså bredvid duschen då, så det regnar så där smått på barnen då dom sitter där med sina ankor. Då är dom söta! Det är dom ofta, men det finns vissa situationer då dom är extra söta.

IMG_9472

Skulle vi inte göra så här, så skulle det sluta med att Theo kröp in i duschen med kläderna på. Och om bara Max satt i badkaret så hade troligtvis Theo tippat över kanten med huvudet före. Det har hänt.. Då är man glad att man är nära..

IMG_9468

Det som också har hänt är att Theo igår för första gången föll i golvet från matstolen. (Vi har haft sele, men han kommer upp och stå med den ändå, och jag tänker att det kanske är farligare om han faller med sele om han blir och hänga i den, än om han ramlar i golvet..) Han har i en par veckors tid varit helt hopplös med att hållas i stolen. Man får sätta ner honom igen säkert 40 gånger under en måltid. Det går bättre dom måltiderna som han äter själv. För vi kör med fingermat för det mesta. Det var så jag tror han föll igår. Skulle titta efter om det fanns några köttbullar i skålen som stod utom räckhåll.. Tror, säger jag därför, för att det var så där typiskt. Vi var hela familjen i köket och ingen råkade se. Max är alltid är jätte duktig och säger till då han stiger upp. Men nu var det så att vi alla var där, och då tänker alla kanske undermedvetet att någon annan tittar efter..

IMG_9460

Jag har ju varit med om det förr, att barnen ramlar. Men Peter blev jätte förskräckt, för  han har på något sätt lyckats vara borta under dom värsta fallen.. Men det gick ju bra, som tur. Det gör det ju för det mesta.

IMG_9462

Nu ska den här yllerumpan snart få sova sin första dagsömn. Jag ska packa det sista, städa undan lite och fixa lite i syrummet.

Kram, Lotta

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Åååååh! Jag e nog lite förälskad i din yllerumpa! *Fniss, lät konstigt det där*
Och åååh så jag önskar att jag hade haft en bättre kamera när mina egna var små bebbar...

Jättesnyggt du gjort på tavellisten!

Kamomilla sa...

Filurgullet! Vilken buse!!

Hem och Lycka sa...

Å så söt liten yllerumpa! Kram Mia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...