15 februari 2013

Fredag!

Så var det fredag igen! En helg till och sen får vi hem pappan igen. Och nästa gång kommer han att vara hemma längre än vanligt. Han åker faktiskt på jobb först den 7.3 och då börjar man väl så småningom få börja vänta på våren på riktigt?

Så måste jag också tacka er fina som lämnar kommentarer här hos mig! Både gamla som nya! Blev speciellt glad för en kommentar jag fick igår av Villavägen 3:

“Jag var här inne förra veckan och är mycket imponerad av vilken duktig fotograf du är! Dina bilder är helt fantastiska. En mycket behaglig blogg. Lägger till på min följ-lista (har en egen i favoriter)”

Tack ska du ha! Blev så glad!

Jag vaknade ganska pigg, och satte genast igång med att plocka upp i barnens rum. Förstår inte hur dom klarar av att riva ut nästan ALLT på golvet ideligen.. suck.. Upplockat blev det, lakanen bortrivna (kommer förmodligen att komma på att jag inte bäddat före dom ska gå och lägga sig..) och efter en ytterst gul frukost (kolla Instagram) så dammsög jag rummet och resten av huset som jag inte hunnit med de två senaste dagarna. Fick ju ta en omgång till i köket. Även efter lunch.. men då fick det räcka med sopborsten. Det gick ganska smidigt. Inte det lättaste att städa nu heller då Theo vill “hälppa” med det mesta..

IMG_6762IMG_6764

Skönt att ha det lite fredagsstädat! För snart en vecka sen åkte ju vår soffa iväg, och vi är utan ända till den 19.2. Det är ganska skönt faktiskt och känns väldigt rymligt.. Den gamla stolen (ett av mina bästa eller iallafall billigaste loppisfynd någonsin – 2 €) flyttade vi ner för att ha två platser framför tv:n då mamma var här. Då jag dammsög skuffade jag in den i hörnet och tror att det skulle vara så mycket bättre att ha den här istället för Ektorp fåtöljen. Den är jätte skön men också jätte stor. Tror att vi ska försöka få plats med den utanför barnens rum. Kan bli en bra nattsagsläsningsstol och läggningsstol. Lite övertalning krävs antagligen. ;-)

IMG_6763

Nu står fåtöljen här med pallen. Tror det kan vara skönt att ha fötterna på den.. Kistan är ju ganska liten och har hjul så går lätt att flytta dit vi vill ha den. (Om ni tittar riktigt noga så finns Max också där under kuddarna)

IMG_6765IMG_6766

Idén med att ha tidningar (eller i det här fallet en tidning) på en galge på en stege snappade jag upp via Fabriken. Tyvärr så glömde jag bort att spara bloggen, men ska rota mig igenom alla fina bloggar där och länka dit senare hoppas jag!

IMG_6770IMG_6771

På galgen hängde jag en virkad apa som en gång tillhörde en vagnmobil som jag köpte från Shakshuka. (för övrigt en underbar butik) Den har slarvat omkring lite här och var, och jag tyckte att den var värdig något bättre än att ligga i något hörn och samla damm. Får se hur länge den får hänga här.. De flesta av inredningstidningarna i högen köpte jag på biblioteket förra veckan. Dom sålde ut gamla årgångar och fick två årgångar (Talo&Koti och Maalla) för 4€. Ger dom vidare sen då jag läst dom.

IMG_6773

Beställde hem lite nya foton till fotoväggen som väntar på att få komma upp. Målade några ramar svarta igår kväll. Citronplantan ser lite sorgsen ut.. Väntar väl på våren..

Idag ska vi åka in till Åbo och gå lite på loppis med Petra. (Jo, jag vet att det inte ens var en vecka sen sist, men då det kommit en ny..) Sen blir vi där och äter middag. Så lite annorlunda fredagskväll blir det iallafall!

Ha en skön kväll!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Petra Erickson sa...

Håller med, du tar fantastiskt fina bilder! Börja själv drömma om en ordentlig systemkamera... Kul blir det att få er hit! Kram, ses snart!

Photo by Maria sa...

Tack för kommentar hos mig, medden hittade jag ju till dig och din fina blogg =)

Ha nu en fin fredag...

Kram Mia

Anna Svensson sa...

Vad mysigt ni har det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...