16 februari 2013

Hejsan Petronella..

Om jag för en gångs skull skulle visa något av loppisfynden jag gjorde igår och inte bara skriva om det.. Först ut är ett gammalt fint paraply i grönt. En fin grön färg om man frågar mig. Får lust på att gå ut på promenad i vårregnet med det här. Det är något speciellt med gamla paraplyer. Ljudet då man slår upp dom. Dessutom får gamla paraplyer mig att tänka på min mormor. Och så är det ju nog en helt annan kvalitet på paraplyer från förr. Dom gjordes för att hålla. 4 € fick jag ge för paraplyet.

IMG_6785  IMG_6788  IMG_6792  IMG_6809 

Efter  frukost åkte vi iväg till J och barnen och var där till lunch. J och jag delar ju syintresset, och allt som oftast snackas det tyg. Jag hade också med mig lite tyg, och fick faktiskt utklippt några plagg som jag hoppas att jag får hopsydda också snart. Och så hade vi också plötsligt beställt lite tyg.. Hoppsan.. Går inte så bra med köpstoppet den här månaden. Men dom tygen jag beställde var ekologiska trots allt. Dessutom hittade jag en 50-lapp då jag städade för några dagar sen som jag glömt bort att jag hade :-) Så  den får bjuda mig på lite vårtyger!

Ha en skön lördag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Ninette sa...

Superläcker grön färg! gillar massor!
jag har förresten beställt bivax och lut från Vahavalaamo tror jag det hette, och shea smöret från Ruohojuuri. Mandeloljan köpte jag senast jag var in i deras butik. Dom brukar ha kakaosmör också som jag har tänkt testa på, det lär ska dofta gott också!

Ninette sa...

nej hur jag skrev - Vahavalimo heter butiken ju!

Så Vitt Jag Vet sa...

Ibland känns det så härligt med färg ! Tack för tidningen fint reportge från ert hem.
Kraam
Sanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...