22 april 2013

Mera kursbilder

Det lär komma lite mera kursbilder här i några olika inlägg.. Är lite smått allergisk mot mastodontinlägg” med en massa bilder.. Jag fick också tips på ett fotoredigeringsprogram, Photoscape. Nu behöver dygnet ännu flera timmar.. Bilderna nedan är alla redigerade i det programmet som är jätte lätt att använda! Bilderna hade inte så stort behov av redigering, men det är ju så kul..

I´m in l o v e !

IMG_8335  IMG_8425IMG_8389  IMG_8439

Just dom här fyra bilderna valde jag för jag tycker att dom passar ihop i färg och känsla. Rosa och/eller trä är den gemensamma nämnaren i bilderna.

Nu har jag länkarna till dom andra kursdeltagarna i mitt häfte på en annan plats, så dom kommer inte ännu här, men det var ett gäng trevliga damer :-) Alla har inte blogg, men dom som har det kommer jag nog att besöka igen! Och jag fick dessutom öva på min finska, även om jag måste ta presentationen på svenska eftersom jag var extremt stressad, då jag kört fel och lyckades komma lite för sent..

Nu börjar det bli dags för sängen igen.. Det var en tung natt förra natten och då jag äntligen vågade mig att gå ut en sväng med barnen, så började jag må jätte illa.. Men jag har stoppat i mig en massa som kan tänkas motverka magsjuka. Vitpepparkorn, mjölksyretabletter, jaffa, jaloviina (bara en liten slurk..) och så några gojibär bara för sakens skull. Tror nog inte dom hjälper mot magsjuka.. Men jag började må bättre faktiskt och nu är jag bara trött. Det har varit tunga dagar det här då Theo varit sjuk. Jag har knappt fått göra någonting då han varit vaken. Han har varit i famnen så gott som hela tiden. Då jag gått på toaletten, då jag lagat mat, upp och ner för trappor då jag hämtat något.. Pust. Tror att illamåendet också kan bero på utmattning. Jag är så styv och stel i nacken av det här stillasittandet och bärandet och dåliga sovandet. Men blev lovad massage av min käre make  (som lagat mat till miss Finland kandidaterna idag..) då han kommer hem, och ikväll blir det nog spikmattan efter en lång paus. Vilken trendgrej den var annars! Även om jag sov som en gris då, så glömmer jag alltid bort att vi har den.

Efter maten hade vi en ganska kul stund, då Max plötsligt ropade på mig från vardagsrummet. Då hade han ordnat kalas för sin docka – Malte. Han fyllde tre år och Max hade hängt upp vimplar och nu skulle det bli lekar. Först lekte vi “skolleken” som gick ut på att jag skulle rita av “husmusen” och “eddie”. Som pris fick jag en “Pellefanten” tidning från 1985. Sen var det hela havet stormar, med två stolar. Jag vann. Sen skulle vi ännu vika pappersflygplan som vi skulle kasta på varandra. Max håller på att bli så stor och håller på att knäcka läskoden dessutom. Min fina pojke.

Lite bilder har jag kvar ännu att visa från kursen, får se om dom kommer imorgon! Och så kommer det hela tiden nya bilder då jag så fort jag får tillfälle går omkring och fotar. Så roligt! Nu – godnatt!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Jättefina bilder, de passar faktiskt ihop. Och fint att du gillar photoscape. Känns ju som att du fick mycket ut av söndagen :) Det värmer mittt hjärta!

Anonym sa...

Jätte fina och ååååhhhh, älsklings Max!!!
Kram/Maria

Villavägen 3 sa...

Hahahaha, jag känner mig OERHÖRT träffad av "mastodontinlägg" :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...