20 april 2013

My first converse

Hej från sjukstugan!

Jag och Theo har levt i symbios dom senaste tre dygnen. Det började vid lunch på torsdag då Peter åkt på jobb. (så lämpligt).. Theo spydde ner hela tamburen och så fortsatte det hela dagen.. Igår och idag har han  varit febrig och ynklig och bara velat vara i famnen hela tiden. Vi har fördrivit tiden framför tv:n och det börjar vara lite tröttsamt.. Men mamma och pappa anlände idag! (Tack för att ni ville komma :-)) och i kväll var Theo redan lite piggare. Tur det, för imorgon ska jag på en efterlängtad fotograferingskurs med Camilla :-) Kursen ordnas på Adalmiinan Helmi. Ser så fram emot det samtidigt som jag är jätte nervös.. Kursen riktar sig till inredningsbloggare och jag hoppas på att lära mig mycket nytt och nyttigt som jag också kan använda vid andra tillfällen. Som t.ex. i sommar på min kära systers bröllop! Jag har blivit tillfrågad att fotografera där, och är både smickrad, glad, förväntansfull nervös och rädd för det.

IMG_8270  IMG_8269

Vi tog en picknickkryssning förra veckan då Peter var hemma. Ett par vita converse, mina första, blev inhandlade där. Ett par skor i den här stilen fattades i min garderob.. Får se när jag vågar använda dom.. Antar att dom kommer att vara gråa efter ett tag..

IMG_8267  IMG_8265

Nu börjar det nog vara dags för sängen och jag hoppas att jag får sova inatt.. Är rätt så trött efter två dåliga nätter. Max och jag har hållits friska (ta i trä..) och jag hoppas att vi får fortsätta med det.

Ha det bra!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Ninette sa...

Spännande med kurs, Kamomilla är verkligen superbra på både att ta bilder och lära ut! hoppas ni alla är friska nu och hålls friska!

Hemma hos Ingeborg sa...

Usch för spysjuka. Var i Stockholm i helgen och hade spetsat mig på converse åt mej från båten då de hade bra pris..men nej. Fanns bara typ storlek 43 och 44 kvar.. Vita då. Hög!

Petra sa...

Oh fina converse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...