16 april 2013

Vårtecken

Tydliga vårtecken för mig brukar vara att jag känner mig extra trött.. Inte så ovanligt kanske. Har blivit helt matt av tanken att blogga, och därför också låtit bli eftersom jag inte vill att det ska bli ett måste som jag blir stressad av.

Och då våren kommer vill jag ha en massa nytt.. Fast jag egentligen inte vill det..

Men nu är väl den här våren äntligen här iallafall! Snön smälter i raketfart! Vi åkte på en picknickkryssning på helgen och luftade oss lite, jag rensar och röjer (undrar om det någonsin kommer att kännas att: nu är det klart!), försöker komma igång med produktion till en marknad jag ska på i maj och ändrar om lite smått här hemma. På helgen som kommer ska jag på fotograferingskurs och det ser jag jätte mycket fram emot!

Fick en idé igår om att flytta vitrinskåpet till köket (igen..) för att jag egentligen ville ha skänken till vardagsrummet för att få en avställningsyta där. Peter skrattade åt mig, men hjälpte mig att såga hyllor och flytta möbler :-) Nu är det bara ett “problem” och det är att jag tycker att vi behöver en ny hylla där som den där med tyget står. Men det får vänta lite.. Men jag är riktigt nöjd med omändringen! Och hyllorna blev ju dammtorkade också och en del skåpfyllnad fick jag bort i samma veva :-)

IMG_8258  IMG_8256IMG_8255  IMG_8251IMG_8240  IMG_8235IMG_8234  IMG_8232IMG_8231  IMG_8229

Nu hoppas jag att blogginspirationen smyger fram i takt med att snön smälter! Ha en bra dag!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Fint har du ordnat i köket! Det är alltid roligt med lite omväxling :)
God fortsättning på veckan!
kram Tini

Ninette sa...

Vad mysigt det ser ut i ert kök!

StrandviksVillan sa...

Riktigt lyckat blev det!!
Hihi, jo bästa sättet att få det städat är att möblera om ;)
Jag började på med allrummet (där jag har mitt skrivbord) för flera dagar sen och har ännu högar på golvet att sortera, huhuhh!

Anna-Paulina sa...

Vad fina bilder och mysigt ni har det. Länge sen jag var in här faktiskt. Har ju varit så mycket jobb på sistone och bloggandet har jag lagt på hyllan under vintern. Orken och inspirationen har varit som bortblåst. Hoppas din ork också hittar sig tillbaka med solstrålarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...