24 augusti 2013

Hyllan!

Ja, nu är jag stolt för nu håller jag vad jag lovar :-) Hyllan jag fyndade på tori.fi för 50 € står nu och ockuperar mitt syrum. Idag ska jag försöka ta ut den och slipa den, så att jag sen får den målad. Kommer att behövas några lager färg har jag på känn..

I det här fallet är jag faktiskt riktigt glad att hyllan hade lite skrapor och märken efter något fuktigt glas. Då känns det liksom lite bättre att måla den. (Även om det alltid kommer att finnas dom som säger “nej nej”.. ) Dessutom är det en ganska stor och ståtlig möbel som nog kommer att kännas mycket mindre som vit. För jag tror nog att den blir vit i första hand. Är lite för feg ännu för någon “häftigare” färg.

 IMG_2413 IMG_2419IMG_2421 IMG_2425

Tycker att lådan med det gröna biljardbordstyget är alldeles underbar! Väldigt skönt med en stor låda med indelade fack. Här kommer jag att förvara saxar och sånt. I det nedre skåpet ska jag förvara mappar och mönster och annat som man gärna gömmer undan. I hyllorna ska jag ha en del av tygen som syns bakom skåpet i fina högar. Ovanpå skåpet kommer jag säkert att ha lite lådor med material. Kommer nog att bli så fint :-) Och den dagen som barnen blir så stora så att dom behöver var sitt rum i övre våningen och vi tar syrummet som sovrum, så flyttar vi hyllan till vardagsrummet. Men jag hoppas att det är många år dit..

Nu är det bara att ta tag i detta projekt då :-) Ha en skön lördag!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Hyllan kommer att bli jättefin som vit :)
Ha en trevlig helg!
kram Tini

Hemma hos Ingeborg sa...

Vilken fint skåp. Blir härligt som vitt. Massor med extra utrymme får du

Hemma hos Ingeborg sa...

Vilken fint skåp. Blir härligt som vitt. Massor med extra utrymme får du

Så Vitt Jag Vet sa...

Jo nog blir den fin... Jag har som projekt idag att bära in en byrå som jag målat. Jag bara behöver mera förvaring i mitt sy rum..
Kraam
Sanne

Petra Erickson sa...

Vad fint det kommer bli, och praktiskt med lådan! Du har så många bra idéer alltid! Och tycker mycket om din nya "header", bilden på klänningen och skorna!

Linnéas butik sa...

Din nya header är jättefin. Perfect match med skorna och mattan.
Gillar verkligen den vita hyllan full med tyger, den bakgrunden. Ser så välorganiserat ut.
Linnéa

Ninette sa...

Det var minsann en härlig möbel! jag brukar också känna sådär att bra om nån möbel är lite skråmig så jag med gott samvete kan måla om den... :)
blev förresten jättenyfiken på var det var du jobbade, och var du hade sett mej - vi ses (eller du ser mej!) säkert fler gånger för jag går samma väg flera gånger om dagen just nu när skolan precis har börjat! kul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...